Ana sayfa Sosyal Medya Esra Bilgiç’ten sonra Gülsim Ali İlhan da uluslararası büyük çıkış yaptı!

Esra Bilgiç’ten sonra Gülsim Ali İlhan da uluslararası büyük çıkış yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisinde Dilek karakterini canlandıran Gülsim Ali İlhan, son dönemin en iyi yapımlarından birisinde rol almanın farkını yaşıyor. Berk Atan ile birlikte başrolde yer alan oyuncu, Gönül Dağı’nın bu sezonun en iyi reytinglerini elde etmesinde büyük pay sahibi oldu. Türkiye’de bu durumlar yaşanırken Gülsim Ali, Pakistan’da da meşhur oldu.

Diriliş Ertuğrul dizisi ile birlikte Esra Bilgiç’in Pakistan’da çok sevilmesinin ve reklam filmlerinde yer almasının ardından şimdi de aynı durumu Gülsim Ali İlhan yaşıyor. Oyuncu, 5 sezon süren Diriliş Ertuğrul dizisinde Aslıhan karakterine hayat vermişti. Bu rol ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan oyuncu, Pakistan merkezli bir tekstil firması ile reklam anlaşması yaptı.

Esra Bilgiç'ten sonra Gülsim Ali İlhan da uluslararası büyük çıkış yaptı! 8

Gönül Dağı dizisi ile yıldızını iyice parlatan Gülsim Ali için bu durum uluslararası alanda attığı en ciddi adım olarak gözüküyor.

Gülsim Ali, Pakistan merkezli uluslararası tekstil devi ile reklam anlaşması yaptı. Diriliş Ertuğrul dizisindeki rolüyle Pakistan’da fenomen olan güzel oyuncu, markanın uluslararası yüzü oldu.

Esra Bilgiç'ten sonra Gülsim Ali İlhan da uluslararası büyük çıkış yaptı! 9

Oyuncunun adını taşıyan MariaBXGülsimAli koleksiyonunun reklam filmi geçtiğimiz haftalarda İstanbul’da Sait Halim Paşa Yalısı’nda çekildi.

Koleksiyon Pakistan’ın dışında ABD, İngiltere ve Ortadoğu ülkelerinde satışa sunulacak. Gönül Dağı dizisinin yoğun çekim maratonu nedeniyle Pakistan’a gidemeyen oyuncunun dizi tatile girdiğinde bu ülkeye giderek çeşitli etkinliklere katılacağı öğrenildi.