Ana sayfa Dizi Fragmanları İki dizisi final yapan Fox TV’nin bomba gibi yeni dizisi!

İki dizisi final yapan Fox TV’nin bomba gibi yeni dizisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Misafir dizisine izleyiciler beşinci bölümde veda etti. Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay’ın başrolündeki hikaye ne yazık ki düşük reytingler nedeniyle sona erdi.

Fox TV’nin bir başka dizisi Elbet Bir Gün için de final kararı alındı. 12 Aralık Pazar günü dizinin altıncı bölümü aynı zamanda final olacak.. Sinem Ünsal, Burak Yamantürk ve Şebnem Bozoklu’nun çok inandıkları hikaye ne yazık ki izleyicilerden yeterince ilgi görmedi. Kanalın üst üste bu sezon biten beş dizisi var.

Ancak Fox TV, dizi yarışında geri kalmayı kabullenmeyeceğini yeni projeleri ile ortaya koyuyor. Bomba gibi bir dizi geliyor ve ismi de Mahkum… Onur Tuna, Seray Kaya, İsmail Hacıoğlu ve Melike İpek Yalova’nın başrollerinde yer aldığı Mahkum dizisi çok etkili bir hikayeye sahip..

İki dizisi final yapan Fox TV'nin bomba gibi yeni dizisi! 7

Başarılı bir savcı ve ailesiyle mutluluk saçan Fırat Bulut’ın acılarla dolu hikayesini izleyeceksiniz. Hafızasını kaybeden savcı, bir gün uyandığında kendisini hapiste bulacak. Eşini ve kızını öldürme suçlaması ile hapis yatan Fırat Bulut hem gerçek suçluları bulmak hem de masumiyetini kanıtlamak için büyük bir mücadele verecek.

Fox TV’nin yeni sezonda en merak edilen dizisi Mahkum olarak öne çıkıyor. 14 Aralık Salı akşamı dizinin ilk bölümü yayınlanacak. 16 Aralık Perşembe akşamı da ikinci bölüm ekrana gelecek.

Bu durum sizi şaşırtmasın, Salı akşamı Evlilik Hakkında Her Şey ara verdiği için Fox TV, yeni dizi Mahkum için özel bir durum yarattı.

Aynı haftada iki bölümü yayınlanacak olan Mahkum, sonraki haftalarda perşembe akşamları dizi rekabetine katılacak. Fragmanları ile çok dikkat çeken dizi, Fox TV’nin yeni sezonda iyi reyting beklediği bir proje olarak öne çıkıyor.