Ana sayfa Sosyal Medya Evlilik Hakkında Her Şey’in başrolü Gökçe Bahadır hakkında şoke eden iddia!

Evlilik Hakkında Her Şey’in başrolü Gökçe Bahadır hakkında şoke eden iddia!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, Fox TV ekranında salı akşamları yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizinin başrolünde yer alıyor… Oyuncunun koronavirüse yakalandığı için çekimlerde yer alamadığı ve dizinin yeni bölümünün önümüzdeki hafta ekrana gelmeyeceği ortaya çıkmıştı.

Gökçe Bahadır’ın koronavirüse yakalandığını 5 Aralık Pazar günü öğrendiğine yönelik bir iddiayı ses sanatçısı Onur Akay gündeme getirdi… Onur Akay’ın iddiasına göre Gökçe Bahadır’ın ilk test sonuçları pazar günü çıkmış ve oyuncunun koronavirüse yakalandığı tespit edilmiş.

Gökçe Bahadır, 7 Aralık salı günü ikinci testi de pozitif çıkınca Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin tüm ekibine testler yapılmış ve çekimler de iptal edilmiş…

Bu iddiada şoke eden taraf Gökçe Bahadır’ın koronavirüs olduğunu bildiği halde 5 Aralık Pazar akşamı yapılan 47. Altın Kelebek Ödül törenine katılmış olması. Emir Ersoy’un albümüne şarkı ile destek veren oyuncu, sevgilisiyle birlikte ödül mutluluğu yaşamıştı.

Gökçe Bahadır, koronavirüs olduğu halde böyle önemli bir etkinliğe katılarak başkalarını da tehlikeye atmak ile suçlanmış oluyor. Onur Akay’ın bu iddiası doğru mu bilinmez ama sette çekimlerin durduğu, Gökçe Bahadır’ın da koronavirüs nedeniyle karantinada olduğu biliniyor.