Ana sayfa Dizi Haberleri Exxen’de 3 yeni dizi başladı! Ölüm Zamanı, Olağan Şüpheliler ve Adım Başı Kafe!

Exxen’de 3 yeni dizi başladı! Ölüm Zamanı, Olağan Şüpheliler ve Adım Başı Kafe!

tarafından ker_def

Acun Ilıcalı’nın 1 Ocak’ta yayın hayatına başlayan yeni yayıncılık platformu Exxen, 6 aydan uzun süredir geniş bir izleyici kitlesine ulaştı… tv8’in ardından medya sektörüne dijital alanda büyük bir yatırım yapan Ilıcalı, birbiri ardına ortaya konan projelerle de Exxen platformunu büyütüyor.

Netflix ve Gain ile birlikte Exxen’in de gelişi dizi piyasasını bir hayli hareketlendirdi. Televizyon kanallarının yanı sıra dijital dizilerin de çok arttığı şu dönemde oyuncular için de birbirinden farklı birçok projede yer alma fırsatı doğmuş oldu.

Exxen platformunda bir süredir heyecanla beklenen 3 dizi de ilk bölümlerinin yayınlanması ile birlikte izleyicilerle buluştu.

Merakla beklenen 3 muhteşem dizi “Olağan Şüpheliler”, “Ölüm Zamanı” ve “Adım Başı Kafe”nin birinci bölümleri şu anda Exxen’de yayınlanıyor. Aylardır sabırsızlıkla beklenen “Olağan Şüpheliler”, “Ölüm Zamanı” ve “Adım Başı Kafe” dizilerine izleyicilerin ilgileri de merakla bekleniyor.

ÖLÜM ZAMANI

Exxen'de 3 yeni dizi başladı! Ölüm Zamanı, Olağan Şüpheliler ve Adım Başı Kafe! 9

Ölüm Zamanı dizisinde Mert yazıcıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan, Nilsu Berfin Aktaş, Mert Ramazan Demir, Ece Yaşar ve İdris Nebi Taşkan bulunuyor. Dört arkadaş birlikte kamp yapmak için yola çıkarlar. Yol boyunca, onları karavanlı birinin takip ettiğini fark edip huzursuz olurlar ama aldırmazlar; ta ki içlerinden biri sabah üstü başı kan içinde uyanana dek… Komiser Cevat’ın işin içine girmesiyle, işler daha da karışık bir hal almaya başlar.

Ölüm Zamanı, yeni bölümleriyle her Cuma EXXEN’de.

OLAĞAN ŞÜPHELİLER

Exxen'de 3 yeni dizi başladı! Ölüm Zamanı, Olağan Şüpheliler ve Adım Başı Kafe! 10

Bennu Yıldırımlar, Ceren Moray, Yasemin Allen, Berk Hakman, Pamir Pekin, Beril Pozam, Feyyaz Gümüş ve Aylin Veziroğlu bu dizide buluştu. Hikayesi de dikkat çeken dizinin konusu şöyle:

ç kadın; Feyza, Zuhal ve Nehir, kocalarının ortak olduğu otelin kuruluş yıldönümünü kutlamak için kocalarına sürpriz yaparlar. Ancak bu sürpriz beklenmedik sonuçlar doğurur. Kendilerini birdenbire türlü aksiyonların ortasında bulan bu kadınların, erkeklerin dünyasına girişi oldukça olaylı olur.

Olağan Şüpheliler, yeni bölümleriyle her Cuma EXXEN’de.

ADIM BAŞI KAFE

Exxen'de 3 yeni dizi başladı! Ölüm Zamanı, Olağan Şüpheliler ve Adım Başı Kafe! 11

Zeynep Çamcı, Şenay Gürler, Emrah Kaman, Burak Serdar Şanal, Burak Satıbol ve Şenay Gürler gibi başarılı isimlerin rol aldıkları dizi Exxen platformunun eğlenceli yapımlarından birisi oldu