Ana sayfa Dizi Haberleri Kazara Aşk dizisinin reytingleri nasıl geldi? Hikaye güzel, reytingler çok fena!

Kazara Aşk dizisinin reytingleri nasıl geldi? Hikaye güzel, reytingler çok fena!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz ekranında yeni diziler bir bir izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizi dünyasına yeni katılan yapım ise Kazara Aşk oldu. Ümit Kantarcılar ile Sude Zülal Güler’in başrollerinde yer aldığı eğlenceli dizinin ilk bölümü dün akşam Star TV ekranında yayınlandı.

Ada Masalı dizisiyle birlikte yaz ekranına iyi bir başlangıç yapan Star TV, şimdi de Kazara Aşk izle izleyicilerin gönlünü kazandı. Eğlenceli bir hikayesi olan dizinin ilk bölümü sosyal medyada çok olumlu yorumlar aldı. Haliyle reytinglerin de iyi gelmesi bekleniyordu.

Ancak öyle olmadı. Kazara Aşk dizisi dün akşam yayınlanan ilk bölümü ile reytinglerde çok düşük oranlar elde ederek kötü başladı. Hatta yaz ekranında en düşük reytingler alan yapım olması Kazara Aşk’ın durumunu özetleyecektir.

Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler ikilisi başrolde enerjileri ve uyumları ile beğenildi. Kazara Aşk dizisinin hikayesi ve yan karakterleri ile eğlenceli bir ortam sunması da artı puan olarak yazıldı.

Ancak dizinin reytingleri hiç de iyi gelmedi. Tüm kişiler kategorisinde günü 15. sırada tamamlayan dizi, AB’de ise 21. olabildi. Dizinin ABC1 kategorisinde 16. olduğunu da belirtelim.

Kazara Aşk, diğer yaz dizileri gibi ikinci bölümden itibaren yükseliş sergileyebilir. Bu normal bir durum. Ancak açılışın iyi olmadığı ortada.

Kazara Aşk 2. bölümü ile 1 Temmuz Perşembe akşamı Star TV’de yayınlanacak.