Ana sayfa Sosyal Medya Ezgi Eyüboğlu sosyal medyayı yakından izliyor, hayranlarını es geçmiyor!

Ezgi Eyüboğlu sosyal medyayı yakından izliyor, hayranlarını es geçmiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları yayınlanmakta olan Teşkilat isimli TRT1 dizisi, muhteşem reyting ve aksiyon performansı ile göz dolduran yapımların başında geliyor. Dizinin hikayesi çok hızlı ilerliyor ve çekimler de Ankara’da yoğun tempoda sürüyor.

Geçtiğimiz gün sette Deniz Baysal ve Nihat Altınkaya’nın koronavirüse yakalandıkları ortaya çıkmıştı. İki ünlü isim de kendilerini karantinaya alırken, sette çekimler de aksamıştı.

Ajan Ceren karakteri ile dizide yer alan Ezgi Eyüboğlu, zaman zaman koronavirüs vakalarının setlerde görülebildiğini hatırlattı.Tv100’ün sorularını yanıtlayan Eyüboğlu, “Ya tabii ki oluyor ara ara. Ama gerekli tüm önlemler alınmasına rağmen, maalesef artık çok yaygın. Bir an önce iyileşip aramıza dönmesini bekliyoruz” diye konuştu.

Yaz aylarında bir projesi olmadığını ve Teşkilat dizisinin sezon finali yapmasını beklediğini belirten oyuncu, dinlenmeyi tercih edeceğini anlattı.

Ezgi Eyüboğlu, sosyal medyadan gelen olumlu mesajlardan da oldukça memnun. Hayranların yoğun ilgi gösterdiği oyuncu, “Gayet güzel, mutlu ediyor. Yaptığım işin geri dönüşünü almak, insanların düşüncelerini okumak, takip ediyorum zaten twitter’dan ve instagram’dan” şeklinde konuştu.

İstanbul’u da özlediğini ifade eden oyuncu 3-4 gün Ankara’da çekimlerde yer aldığını ve 3 gün de İstanbul’a geldiğini sözlerine ekledi.