Ana sayfa Dizi Haberleri Farkında mısınız? Kanal D’nin Yargı dizisi resmen yargı dağıtıyor!

Farkında mısınız? Kanal D’nin Yargı dizisi resmen yargı dağıtıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin pazar akşamları yayınlanan Yargı dizisine övgüler bitmek bilmiyor. Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin hem hikayesi hem de oyuncuların yüksek performansları diziyi gündemde tutuyor.

Ceylin’in adalet mücadelesi ve Ilgaz’ın da onun yanında yürümesi ile Yargı dizisini ekran başında bekleyen milyonlarca izleyici var. Pazar akşamları diziden verilen adalet mesajı, ülke insanının bu konuya verdiği önemi de ortaya koyuyor.

Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisi de bu sezonun belki de en iyi dizi partneri olarak gösterilebilir. Birbirlerine bu kadar uyumlu ve bu kadar yakışan iki ismin Yargı dizisinde bir araya gelmesi büyük bir şans oldu.

Dizinin hikayesinde verilmekte olan toplumsal mesajlar ile dizinin adeta yargı dağıttığını da söyleyebiliriz. Son yıllarda sosyal medyada ‘yargı dağıtmak’ ifadesi çok fazla kullanılır. Yargı dizisinde de bu durum kendini ilk bölümden bu yana belli ediyor ve senarist Sema Ergenekon’un hikayede verdiği önemli mesajlar ile toplumsal anlamda ‘yargı dağıttığını’ da görmek gerekiyor.

Dizinin hem hikaye hem oyuncu kadrosu hem de yarattığı atmosfer bakımında bu sezonun en özel işlerinden birisi olduğu kesin.

Şiddetin nedenlerini ortaya çıkarmaya çalışan ve adaleti sağlama çabası içinde olan Yargı dizisinin şiddetin her türlüsünü reddeden anlamlı sözleri de sosyal medyada çok dikkat çekiyor. Bu noktada dizinin izleyicileri hikaye üzerinde yargı dağıtıldığını düşünüyor ve bu tür yorumlar sosyal medya platformlarında zaman zaman paylaşılıyor.