Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinde değişim bitmiyor, yeni kararlar alındı!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde değişim bitmiyor, yeni kararlar alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi ilk 3 sezonda tüm izleyici gruplarında çok iyi reytingler elde ederken, dördüncü sezonda büyük bir izleyici kaybı yaşadı… Ancak bu duruma rağmen tüm kişiler kategorisinde gün ikincisi olmayı başaran dizinin hikayesini hala milyonlarca izleyici merakla bekliyor.

Hilal Altınbilek ile İbrahim Çelikkol ikilisinin başrolünde yer aldığı dizideki büyük değişim, izleyici kaybı getirdi. Ancak dizi o kadar etkili bir yapım olarak ilk 3 sezonda çıkış yaptı ki, izleyici kayıplarına rağmen hala sezonun iyi ilerleyen yapımlarından birisi olmayı sürdürdü.

Bir Zamanlar Çukurova dizisini ayakta tutan en önemli nokta hikayenin dinamizminin hiç bitmemesi. Dizinin heyecanını sağlamak için de senaristler yeni kararlar almak zorunda. Bu kararlardan birisinin yeni bir karakterin diziye katılması olduğu ortaya çıkmıştı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde değişim bitmiyor, yeni kararlar alındı! 7

Bir Zamanlar Çukurova’nın ilk 3 sezonuna damga vuran Hünkar karakterini canlandıran Vahide Perçin’in eski kocası Altan Gördüm, hikayeye katılacak.

Etkili bir karakter ile diziye gelen Altan Gördüm’ün hikayenin gidişatını önemli ölçüde değiştirmesi bekleniyor.

Geçen sezon dizide yaşanan birbiri ardına ayrılıklar tüm izleyicileri şoke etmişti. Vahide Perçin, Uğur Güneş, Murat Ünalmış, Melike İpek Yalova, Esra Dermancıoğlu, Nazan Kesal gibi isimler bir bir diziden koptu…

Bir Zamanlar Çukurova’nın dördüncü sezon başlangıcında da Hande Soral ile Kerem Alışık diziden ayrılanlar arasına katıldı.

Bu kadar çok karakterin ayrıldığı hikayede İbrahim Çelikkol ve Erkan Bektaş ile kadro güçlendirildi. Şimdi de bu isimlere Altan Gördüm eklenecek.

Ancak dizinin hikayesinde bazı karakterlerin de yakında veda edeceğine yönelik bilgiler gelmeye devam ediyor.

Bu yenilenme hareketi diziye gösterilen ilginin iyi seviyede kalmasını da sağlıyor ve senaristler zaman zaman ayrılıklar ya da yeni eklemeler ile hikayeyi ayakta tutuyor.