Ana sayfa Sosyal Medya Çağlar Ertuğrul’un manevrası Teşkilat dizisine gösterilen tepkiyi hafifletti!

Çağlar Ertuğrul’un manevrası Teşkilat dizisine gösterilen tepkiyi hafifletti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul, geçtiğimiz hafta Altın Kelebek ödülünü aldığı sırada yaptığı bir espri ile gündem oldu. Antalya Altın Portakal ödüllerinde Tamer Karadağlı’nın ödül verdiği Nihal Yalçın’ın sözlerini kesme girişimini tiye alan Çağlar Ertuğrul, kendi açısından bir espri yapma niyetindeydi.

Çağlar Ertuğrul konuşma yaptığı sırada arkasını dönerek “Birisi mimik yapıyor sandım arkamda” diye konuştu. Sözler aslında herkesin anladığı üzere Tamer Karadağlı’ya göndermeydi. Tabii ki de genç oyuncu bir espri yapmış ve izleyenleri gülümsetmek istemişti.

Bu espriye gülenler olduğu gibi tepki gösteren ve Tamer Karadağlı üzerinden durumu sosyal medyada Teşkilat dizisine boykota kadar vardıran paylaşımlar yapıldı. Çağlar Ertuğrul ve Tamer Karadağlı ikilisinin açıklamaları ise bu tepkilerin azalmasını sağladı.

Çağlar Ertuğrul'un manevrası Teşkilat dizisine gösterilen tepkiyi hafifletti! 13

Bu olaydan sonra Teşkilat dizisi 26. bölümü ile 12 Aralık Pazar akşamı yeniden ekranlara döndü ve sosyal medyada Çağlar Ertuğrul’a yönelik tepkilerden eser kalmadığı da görüldü…

Teşkilat dizisinin yeni bölümünde yine yüksek performans sergileyen, Serdar karakterinin hakkını veren bir Çağlar Ertuğrul gören izleyiciler bu olayın kapanmasından çok memnun.

Ünlü oyuncu ise yaptığı bir esprinin Teşkilat dizisini etkilemeye kadar gitmesinden rahatsız… Eleştirilerden rahatsız olan Çağlar Ertuğrul, “Benim trollüklerimi bilen bilir, Tamer Abi’yi de çok severim ve sayarım. Onun işleriyle büyüdük ama iki espri yapamayacaksak yaşamayalım! Komik bulmazsınız o ayrı ama bir laf için kimilerinin çirkin ithamları çok alakasız” diyerek de sosyal medyadaki tepkilere dikkat çekmişti.

Çağlar Ertuğrul'un manevrası Teşkilat dizisine gösterilen tepkiyi hafifletti! 14

Tamer Karadağlı ise bir gazetede yer alan açıklamasında şunları söyledi: “Espri yapmış çocukcağız. Ben çok büyütmüyorum. Bir alınganlık söz konusu değil. Bizler onların meslek büyükleriyiz. Onlardan daha tecrübeli ağabeyleriyiz. En ufak bir davranışlarında onlara tepki gösteremeyiz. Genç kardeşlerimize karşı daha fazla toleranslı olmamız gerekiyor. Bir sorun görmüyorum.”

Tamer Karadağlı’nın da konuyu espri olarak algılaması üzerine sosyal medyada bu olay kapandı… Teşkilat dizisinin yayınlandığı 12 Aralık Pazar akşamı da Çağlar Ertuğrul ve yaptığı espri değil, dizideki başarılı performansı konuşuldu.

Çağlar Ertuğrul’un konu ile ilgili açıklaması ve Tamer Karadağlı’nın da onu destekleyen sözleri sonrası bu mesele Teşkilat dizisine zarar gelmeden atlatıldı.