Ana sayfa Sinema Fenomen aksiyon film serisi ‘Hızlı ve Öfkeli’ Türkiye’de mi çekilecek?

Fenomen aksiyon film serisi ‘Hızlı ve Öfkeli’ Türkiye’de mi çekilecek?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Amerikalı yasa dışı sokak yarışı ve silahlı soygun merkezli, aksiyon filmleri serisi ‘Hızlı ve Öfkeli’nin yeni bölümünün Türkiye’de çekileceği haberleri Türk sinemaseverleri heyecanlandırdı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, geçtiğimiz günlerde, ‘The Fast and the Furious (Hızlı ve Öfkeli) serisinin yapımcıları ile bir toplantı yaptıklarını açıkladı. Bakan Ersoy, ‘Hızlı ve Öfkeli’yi Türkiye’de çekmek istediklerini söylediler” ifadelerini kullandı.

Mehmet Nuri Ersoy, “Reklam filmimizden çok etkilendiklerini de söyleyerek, ‘Istanbul is the new cool’ dediler. ‘Bizim platomuz burasıdır ve sizinle görüşmeye geldik’ dediler” şeklinde konuştu ve açıklamasına şu sözler ile devam etti: “Yani tanıtımın ne kadar önemli, etkili olduğunu, turizmin aslında sadece turizm olarak görülmemesi gerektiğini de buradan çok net anlamış oluyoruz.”

Fenomen aksiyon film serisi 'Hızlı ve Öfkeli' Türkiye'de mi çekilecek? 2

İlk filmi 2001’de çıkan’Hızlı ve Öfkeli’ film serisi dünya çapında büyük hasılat elde ederek izleyicilerin beğenisini topladı. Seri 8 filmden oluşuyor ancak dağıtıcı firma, serinin 9. ve 10. filmlerin çıkacağını ve final filmleri olacağını duyurmuştu.

‘Hızlı ve Öfkeli’ de, Charlize Theron, Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Lucas Black, Helen Mirren, Jordana Brewster, Michael Rooker, Finn Cole ve John Cena gibi Holywod dünyasının ünlü isimleri yer alıyor.