Ana sayfa Sinema Kimya isimli filmin oyuncuları festival öncesi filmi birlikte izledi!

Kimya isimli filmin oyuncuları festival öncesi filmi birlikte izledi!

tarafından ker_def

Umut Evirgen imzalı, önümüzdeki günlerde 37. Varşova Film Festivali’nde dünya prömiyerini gerçekleştirecek olan ‘Kimya’nın ekibi festivale gitmeden önce filmi birlikte izledi.

İlk uzun metrajı ‘Ben Bir Denizim’ ile adını duyuran Umut Evirgen’in hem yönetmenliğini hem senaristliğini üstlendiği ikinci uzun metraj filmi ‘Kimya’nın dün akşam ekip gösterimi gerçekleşti.

Ekip gösterimine filmin oyuncularından Melisa Şenolsun, Levent Üzümcü, Belçim Bilgin, Bora Akkaş, Necip Memili, Müge Bayramoğlu, Celil Nalçakan ile Esra Ruşan katılırken ekibi Ali Bilgin, Nur Fettahoğlu, Yasemin Allen gibi ünlü isimler yalnız bırakmadı. Ekip film öncesi yaptıkları röportajda film sürecini, filmle ilgili duygularını ve gidecekleri 37. Varşova Film Festivali için heyecanlarını dile getirdi.

Önümüzdeki günlerde 37. Varşova Film Festivali’nde dünya prömiyerini gerçekleştirecek film, festivalin ‘Competition 1-2’ bölümünde yarışacak. ‘Kimya’, fiziksel olarak iç içe geçmiş mekanlardaki 50’li yaşlardaki beyaz yakalı bir adam ile 20’li yaşlardaki bir kızın beraber geçirdikleri saatleri konu alıyor. Film, ikilinin sınırlarını aşmadan birbirlerine yalnızlıklarını unutturmalarını sıcak ama melankolik bir dille aktarıyor.

‘Kimya’nın başrollerinde Melisa Şenolsun, Levent Üzümcü, Belçim Bilgin ile Bora Akkaş buluşurken onlara İrem Sak, Necip Memili, Alican Yücesoy, Müge Bayramoğlu, Celil Nalçakan, Esra Ruşan ve Gürberk Polat gibi isimler eşlik ediyor. Filmin müzikleri ise Korhan Futacı imzası taşıyor.