Ana sayfa Dizi Haberleri Final kararı sonrası Maraşlı dizisi ile Hekimoğlu arasında bir kader ortaklığı başladı!

Final kararı sonrası Maraşlı dizisi ile Hekimoğlu arasında bir kader ortaklığı başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında son iki bölümü kalan Maraşlı dizisi için sosyal medyada hala final olmamasına yönelik birçok mesaj paylaşılıyor. Alina Boz ve Burak Deniz ikilisinin 26 bölümlük performansının yeterli olmayacağını, dizinin ikinci sezonda da devam etmesini isteyen büyük bir kitle var.

Aslında benzer bir durumu Hekimoğlu dizisinde görmüştük… Yine kemik izleyici kitlesini bir hayli fazla olan Hekimoğlu, 51. bölümde bitirildi. Ancak geride gözü yaşlı birçok dizi hayranı kaldı. Hekimoğlu için sosyal medyada yapılan “final olmasın” şeklindeki kampanyalar sadece 1 bölüm daha fazla çekilmesini sağlayabilmişti.

Maraşlı dizisi ise 26. bölümde final yapacak. Yani geriye sadece iki bölüm kaldı. Burak Deniz de final duyurusunu yapınca tüm dizi hayranlarının umutları da tükendi. Ancak son bir çare atv’nin sosyal medya etkileşimini ve dizinin iyi reytingler almasını dikkate alarak ikinci sezon onayının verilmesi gibi bir umut var. Ancak bu da pek gerçekçi bir durum değil.

Hekimoğlu dizi hayranlarının serzenişleri neyse, Maraşlı dizisi takipçileri de aynı şekilde davranıyor… Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da köşe yazısında bu duruma dikkat çekti ve şöyle yazdı:

“Maraşlı dizisinin kemik bir izleyicisi var. Bu her dizi geçerlidir ama bir de özel durumlar vardır. Mesela ‘Hekimoğlu’ için geçerlidir. Birbirleri ile tanış bile olurlar. ‘Maraşlı’ da öyle. Hatırı sayılır miktarda yazı ve istek geldi; “Bu dizi final yapmasın” diye. “26 bölüm yetmez” diyenler, “İç yapımlar alsın” diyenler. Alina Boz ile Burak Deniz pek sevildi belirteyim.”