Ana sayfa Sosyal Medya Taner Ölmez ile evlenen Ece Ceşmioğlu, düğünde küçük bir ayrıntıyı unuttu!

Taner Ölmez ile evlenen Ece Ceşmioğlu, düğünde küçük bir ayrıntıyı unuttu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Taner Ölmez ile Ece Ceşmioğlu çifti birbirleri ile ne kadar da uyumlu! Uzun süredir beklenen Ece Ceşmioğlu ile Taner Ölmez’in düğünü geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Aşklarını nikah ile taçlandıran ünlü çiftin düğününde renkli anlar yaşandı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kıydığı nikah töreninde birçok ünlü isim de yer aldı.

Mucize Doktor dizisinde ortaya koyduğu Ali Vefa karakteri ile gönülleri kazanan Taner Ölmez, Medcezir’den sonra ekrana bomba gibi bir dönüş yapmış oldu. Oyuncu, mütevaziliği ile de gönülleri kazanmasını bildi. Ece Çeşmioğlu ile de güzel bir beraberlik yaşayan Taner Ölmez’in düğünde adeta gözlerinin içi parlıyordu.

Çift, kameralar karşısında da mutluluklarını sergilediler. “Çok mutluyuz, heyecanlıyız” diye konuşan Taner Ölmez’in yüzünden gülümseme eksik olmadı. Aynı şekilde gelin hanım Ece Ceşmioğlu da güzelliği ve sempatikliği ile göz doldurdu.

Taner Ölmez ile Ece Ceşmioğlu çiftinin birbirleri ile ne kadar uyumlu olduğu da kameralara yansıdı. Dostları ve arkadaşlarından oluşan az sayıdaki davetli ile düğünü yaptıklarını belirten Taner Ölmez, bunu da pandemiye bağladı.

Ece Ceşmioğlu ise, “Paylaşıyorum Taner’in heyecanını, çok mutluyuz. Uzun zamandır hayalini kurduğumuz ve beklediğimiz bir gündü. Pandemiden dolayı beklemek zorunda kaldık. Her şey çok güzel gidiyor” diye konuştu.

Geleneklere çok bağlı kalarak bir düğün gerçekleştirdiklerini anlatan Taner Ölmez, eşinin gelinlikli halini de çok beğendiğini ve keyiflerinin de yerinde olduğunu söyledi.

Ece Ceşmioğlu, her şeyin hayal ettiği gibi olduğunu ifade etti. Muhabirlerin “Ayakkabılara isimler yazıldı mı?” sorusu üzerine bir anda irkilen Ece Ceşmioğlu, Ayy, yazmadık. Hayır, onu güzel hatırlattın” diye konuştu. Taner Ölmez, ayakkabılarına isim yazacaklarını da belirtti.

Taner Ölmez ile Ece Ceşmioğlu düğünüyle ilgili tv100’ün haberini aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.