Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV önem vermedi, Aşk Mantık İntikam dizisi büyük fırsatı kaçırdı!

Fox TV önem vermedi, Aşk Mantık İntikam dizisi büyük fırsatı kaçırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları yayınlanan Aşk Mantık İntikam isimli dizi büyük bir fırsatı kaçırdı… Yaz döneminde çok başarılı bir çıkış yapan romantik komedi dizisi Eylül ayında da iyi bir sıçrama gerçekleştirdi.

Kış sezonunun başlamasına rağmen iyi gelen reytingler ve zaman zaman elde edilen birincilikler ile Fox TV dizisi, kendisine iyi bir yer açmıştı. Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin senaristleri hikayeyi drama dönüştürünce işler değişti.

Romantik komedi hikayesini beğenen, ekranda gülmek ve eğlenmek isteyen izleyiciler değişen hikaye kurgusu nedeniyle rahatsız oldu. Bir anlamda bu durum büyünün de bozulması anlamı taşıyordu. Reytingleri düşen ve izleyici ilgisinin bir bölümünü kaybeden Aşk Mantık İntikam önemli bir düşüş yaşadı.

Burcu Özberk son yaptığı açıklamada dizide her şeyin yolunda olduğunu, iyi reytingler aldığını ifade etti belki ama, azalan izleyici ilgisi reytinglere yansıyor. Cuma akşamları Kırmızı Oda, Aziz, Arka Sokaklar ve Kıbrıs Zafere Doğru isimli yapımlarla yarışan Aşk Mantık İntikam, önemli bir fırsatı kaçırmış oldu.

Fox TV önem vermedi, Aşk Mantık İntikam dizisi büyük fırsatı kaçırdı! 4

Bu fırsat şayet senaristler yanlış adımlar atmasa ve izleyici ilgisi Eylül ayındaki gibi yüksek olsaydı Fox TV dizisi tüm kategorilerde birincilikler elde edebilirdi.

Kırmızı Oda’nın zayıfladığı ve Arka Sokaklar’ın da AB ve ABC1’de düşük kaldığı bir ortamda Aşk Mantık İntikam iyi neticeler almayı başarabilirdi. Ancak bu fırsat kaçırıldı. Şimdi Aziz dizisi de başladı ABC1’de gelen birincilik önümüzdeki haftalarda diğer kategorilerde de zirveye aday olduğuna işaret ediyor.

Aşk Mantık İntikam ise yapılan hatalı senaryo adımları sonucunda orta sıralara geriledi. 20. bölümüyle dizi tüm kişiler kategorisinde altıncı sırada yer aldı. AB’de beşincilik elde edilirken, ABC1’de ise dördüncü sırada bulunuyor.

Fox TV’nin dizinin tanıtımlarına yeterince önem vermediği gerçeğini de hemen aktaralım. Aşk Mantık İntikam sezon sonuna kadar devam edebilecek bir proje. Ama önce senaristin hatalı kararları, sonra da Fox TV’nin yeterince tanıtım yapmaması gibi iki önemli sorun diziye izleyici kaybettiriyor.