Ana sayfa Dizi Fragmanları Kalp Yarası dizisinde izleyicileri endişelendiren karar!

Kalp Yarası dizisinde izleyicileri endişelendiren karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay atv ekranında yayınlanan Kalp Yarası dizisi duygu yoğunluğu yüksek sahneleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. Pazartesi akşamları yayınlanan dizinin reytingleri düşüş yaşasa da hikayede yüksek gerilim var.

Ayşe ile Ferit arasındaki sorunlar devam ederken, izleyicilerin merakı da iyice artıyor… 8 Kasım Paartesi akşamı Kalp Yarası dizisinin 19. bölümü yayınlanacak. Hamile olan Ayşe ile Ferit yine kavga edecek.

Dizinin yeni bölümünde Hande’nin oyunları yine devam ederken, Ayşe’nin rahatsızlanması ise büyük bir endişeye neden oldu. Dizi hayranları hamile olan Ayşe’nin bebeğine bir şey olmamasını istiyor.

Senaristin dram, gerilim, aşk ve ters köşelerle heyecanlı bir ortam oluşturduğunu belirten dizi hayranları, Hande karakterinin yine öne çıkartılma kararından rahatsız. Senaristin Hande’ye senaryoda büyük önem vermesine yönelik eleştiriler sürüyor.

Ayrıca senaristin Ayşe ve Ferit karakterlerini sürekli bir gerilim içinde tutması ve her zaman bir problem yaşanmasını sağlama kararlılığı da sürüyor. Bu durum da ikiliyi mutlu anları ile görmek isteyenleri olumsuz etkiliyor.

Geçtiğimiz hafta diziyi heyecansız bulan ve eleştiren birçok izleyici oldu. Yeni bölümde ise daha heyecanlı ve sürükleyici sahneler var. 19. bölümden yayınlanan 2. fragmanda önemli detayları bulabilirsiniz.