Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin en ağır drama sahip dizisi başlıyor!

Fox TV’nin en ağır drama sahip dizisi başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yeni bir dizi başlıyor. Dram hikayesi sevenler için bu dizi bir hayli iddialı bir giriş yapacak. Sinem Ünsal, Şebnem Bozoklu ve Burak Yamantürk’ün başrollerinde yer aldığı dizinin ismi Elbet Bir Gün…

Pazar akşamları izleyicilerle buluşacak olan dizi hem Teşkilat hem de Yargı gibi iki önemli yapım ile mücadele halinde olacak. Geçen hafta Star TV’de başlayan Benim Hayatım dizisi de bu rekabette yer alıyor.

7 Kasım Pazar akşamı Elbet Bir Gün dizisinin ilk bölümü yayınlanacak. Dram hikayesi ama bu ağır bir dram… Metruk bir binada aynı aileden 5 kişinin cesedinin bulunması ile başlayan olaylar, izleyicileri fazlasıyla şaşırtacak.

Aynı aileden iki kadının kendi yaşamlarını kurma mücadelesi ve geçmişlerinden sıyrılma çabalarının işe yaramayacağı, başlarına birçok olayın geleceği bir dram hikayesi izleyeceksiniz.

Fox TV'nin en ağır drama sahip dizisi başlıyor! 7

İki sezon boyunca Mucize Doktor dizisinde büyük başarı kazanan Sinem Ünsal, bu sefer kendisini çok farklı bir rolde buldu. Oyuncunun dram performansında iyi olduğunu zaten Mucize Doktor’u izleyenler biliyor. Şebnem Bozoklu da kendisini kanıtlamış bir oyuncu ve Burak Yamantürk de deneyimlerini sergileyecek.

Fox TV yönetimi için de bu dizi büyük önem taşıyor. Daha önce Uzak Şehrin Masalı ile Yalancılar ve Mumları dizileri pazar akşamları rakipleri karşısında varlık sergileyemedi.

Ancak Elbet Bir Gün’ün güçlü hikayesi ile ayakta kalması beklentisi oldukça yüksek.

Yusuf Reha Alp’in senaryosunu yazdığı dizinin yönetmenliğini Gül Oğuz yapıyor. Muhammet Uzuner, Helin Kandemir, Değer Soysal Alp, Talha Karcı, Osman Karakoç, Yağmur özbasmacı Mermer ile Kenan Acar da hikayede yer alan diğer isimler olarak dikkat çekiyor.

Kapadokya’nın bir kasabasında, metruk bir gecekondunun bodrumunda aynı aileye ait beş ceset bulunur. Bundan on beş yıl önce öldürülen ailenin geride kalan iki ferdi Feride (Sinem Ünsal) ve Nesime (Şebnem Bozoklu) ise kayıptırlar. Gazeteci Murat Güven’in (Kenan Acar) olayı “Kayıp Hayatlar” adlı programında ele almasıyla, Nesime’nin eski kocası zalim Cemil Bey (Ömer Genç) on beş yıldan bu yana kayıp olan kız kardeşlerin peşine düşer.

Feride, yeni bir kimlikle kendisine yeni bir hayat kurmuş ve çok güzel bir evlilik yapmıştır. Büyük bir aşkla bağlı olduğu kocası Mehmet’in (Burak Yamantürk) de geçmişinden gelen sırları vardır. Nesime ise kardeşinin tersine hayalini kurduğu yaşantıya hiçbir zaman erişememiştir.

Hayatta kalmak ve sevdiklerini korumak için, gerçek kimliklerinin ortaya çıkmasını engellemeye çalışan iki kadının hayatları program yayınından sonra geri dönülmez bir biçimde alt üst olur.