Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sana Söz dizisinde ilginç bir rekabet var!

Sana Söz dizisinde ilginç bir rekabet var!

tarafından ker_def

Sana Söz dizisi artık Salı akşamları Star TV ekranında izleyicilerle buluşacak ve etkili bir hikaye sunulacak. Nehir Erdoğan ile Erkan Petekkaya ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin hikayesi izleyenleri çok şaşırtacak. Polisiye bir dizi olan Sana Söz’de hem Ömer hem de Elif’in ekipleri arasında da tatlı bir rekabet yaşanacak.

Yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, yönetmenliğini Şenol Sönmez’in yaptığı, senaryosunu Ali Erkan Ersezer ve Sertaç Sayın’ın kaleme aldığı, Star’ın dikkat çeken dizisi Sana Söz bu akşam başlıyor. Ömer ve Elif karakterlerinin bir cinayet davasını çözme yarışını izleyeceğiniz dizinin heyecanlı ve aksiyonlu sahneleri merakla bekleniyor.

Merakla beklenen diziye saatler kala heyecan yaratan yeni fotoğraflar paylaşıldı. Cinayet Büro Amiri Ömer ve güvendiği ekip arkadaşları ile başarılı TV yıldızı Elif Karaca’nın program ekibinin yer aldığı kareler sosyal medyada hızla yayıldı.

Sana Söz dizisinde ilginç bir rekabet var! 7

Bir ekip cinayeti aydınlatmaya çalışırken diğeri ekip ise olayları televizyona taşıyarak kamuoyu yaratmaya çalışacak. Ve her iki ekibinde yolları ister istemez çakışacak ve rekabet kaçınılmaz olacaktır.

Sana Söz güçlü oyuncuları ve etkileyici hikayesiyle her salı akşamı Star TV’de yayınlanacak.