Ana sayfa Sosyal Medya Reyting savaşında Nesrin Cavadzade kazandı, sevgilisi Gökhan Alkan kaybetti!

Reyting savaşında Nesrin Cavadzade kazandı, sevgilisi Gökhan Alkan kaybetti!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yasak Elma dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan ikilisi pazartesi akşamları ekranda birbirine rakip oldu.

Gökhan Alkan, ATV’de yayınlanan Kalp Yarası dizisiyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Nesrin Cavadzade’nin Ay Yapım imzalı dizisi Üç Kuruş ise dün akşam Show TV’de ekran macerasına başladı.

Reyting savaşında Nesrin Cavadzade kazandı, sevgilisi Gökhan Alkan kaybetti! 9

Yasak Elma’dan ayrıldıktan sonra hangi rolle izleyici karşısına çıkacağı merak edilen Nesrin Cavadzade, dün akşam yayınlanan baş rollerini Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç’un paylaştığı Üç Kuruş’ta suç dünyasının en tehlikeli adamlarından Nezih’in zeki, zarif, soğuk ve bir o kadar da güzel kızı ‘Bahar’ olarak izleyici karşısına çıktı.

Meslektaşı Gökhan Alkan ile mutlu bir birlikteliği olan hatta evlenecekleri konuşulan çiftin dizilerinin aynı güne denk gelmesi ise ‘Reyting savaşını kim kazanacak?’ sorusunu da akıllara getirdi.

Reyting savaşında Nesrin Cavadzade kazandı, sevgilisi Gökhan Alkan kaybetti! 10

Nesrin Cavazdade bir röportajında bu konunun hatırlatılması üzerine, ‘Biz rakip değiliz!’ açıklamasını yapmıştı. Her ne kadar güzel oyuncu sevgilisini rakip olarak görmese de reyting sonuçları açıklandı ve günün kazananı Nesrin Cavadzade oldu. Üç Kuruş dizisi reytinglerde Kalp Yarasını geride bıraktı.

1 Kasım 2021 Pazartesi günü yayımlanan dizi, program ve haberlerin reyting sonuçlarına göre; Total izleyici grubunda birinciliği Yasak Elma, ikinciliği Üç Kuruş, üçüncülüğü Esra Erol’da aldı.

Reyting savaşında Nesrin Cavadzade kazandı, sevgilisi Gökhan Alkan kaybetti! 11

AB Grubunda ise birinci sırada Yasak Elma, ikinci sırada MasterChef Türkiye, üçüncü sırada Fox Ana Haber, dördüncü sırada ise Üç Kuruş yerini aldı.  Kalp Yarası dizisi ise 7. sırada yer alarak ilk üçte adından söz ettiremedi.