Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin oyuncu kadrosu çok etkileyici yeni bir dizisi var!

Fox TV’nin oyuncu kadrosu çok etkileyici yeni bir dizisi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezon Fox TV ekranında yer alan dizilerin düşük reytingler alması, projelerin kötü olduğu anlamını taşımıyor. Hem hikaye hem oyunculuk hem de çekim kaliteleri bakımından Fox TV’de yayınlanan dizilerin çok iyi bir görüntü çizdikleri ortada.

Ancak izleyici sadakatini yakalamak için kanal yönetiminin reytingi düşen bir diziyi hemen yayından kaldırma stratejisinden vazgeçmesi gerekiyor. Dizi hayranları Fox TV’de ekrana gelen bir yapımı izlemeye korkuyor. Çünkü en ufak bir sorunda dizinin yayından kaldırılacağını düşünüyor.

Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz, Yalancılar ve Mumları isimli yapımların final yapması bu sezon Fox TV’nin beklediğini bulamadığını gösteriyor. Kanunsuz Topraklar, Misafir, Elbet Bir Gün ile Elkızı isimli diziler de çok iyi çıkışlar yapamadı. Tüm bu yapımlar kaliteli işler ve iyi oyunculuk performansları sunan yapımlar. Fox TV’ye yönelik izleyici güvensizliğinin bu yapımları olumsuz etkilediği de ortada.

Kanalın yakın zaman içinde yayına almayı planladığı dizilerden birisi de Mahkum. Elbette ki ekrandaki bir dizi final yapar ise Mahkum onun yerine başlayabilir. Mahkum’un hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu çok iyi bir dizinin geldiğini gösteriyor.

Kızını öldürmekle suçlanan bir savcının hem masumiyetini kanıtlama hem adalete ulaşarak gerçek suçluyu bulma mücadelesi herkesi etkileyecektir. Mahkum isimli yapım Innocent Defendant isimli diziden uyarlandı. Hikayesi çok başarılı olan yapımda çok iyi bir oyuncu kadrosu buluştu.

Fox TV'nin oyuncu kadrosu çok etkileyici yeni bir dizisi var! 7

Mucize Doktor ile müthiş bir çıkış daha yapan Onur Tuna başrolde yer alıyor. Kadın dizisinin ardından Kuruluş Osman ile kendini geliştiren Seray Kaya da kadın başrol olarak izleyici karşısına çıkacak.

Son dönemin farklı rollerle öne çıkan ismi İsmail Hacıoğlu’nu da yine bu projenin başrolünde hem de iki farklı karakterde göreceksiniz. İsmail Hacıoğlu hem iyi hem de kötü bir adam olarak izleyici karşısında olacak.

Uzun süren Bir Zamanlar Çukurova macerasını noktalayan Melike İpek Yalova da Mahkum dizisinin bir başka kadın başrolü oldu.

Bu isimlere yeni ünlüler de eklendi. Mahkum dizisi yeni oyuncularla çok daha güçlü hale geldi.

Hayal Köseoğlu, Hakan Karsak, Hakan Salınmış, Tugay Mercan, Bülent Seyran, Nihal Koldaş, Bülent Düzgünoğlu, Mehmet Ulay ve Muharrem Türksever dizinin diğer oyuncuları arasında yer alıyor.

Mahkum’un ilk fragmanı da yayınlandı ve beğeni topladı. Dizinin yayına alınması merakla bekleniyor ama daha önce bir başka Fox TV dizisinin final yapması gerekiyor.