Ana sayfa Sosyal Medya Kaan Yıldırım’ın hayranları için Kopuk dizisi de hayal kırıklığı olacak gibi gözüküyor!

Kaan Yıldırım’ın hayranları için Kopuk dizisi de hayal kırıklığı olacak gibi gözüküyor!

tarafından ker_def

Kaan Yıldırım hayranları bir dizi talihsizliği ile daha karşı karşı kalmaya çok yaklaştı… Fox TV ekranında yeni başlayan Kopuk isimli dizinin reyting performansı beklentilerin çok altında gerçekleşiyor.

Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan dizinin 3. bölümü de geride kaldı. Birçok izleyici Kaan Yıldırım, Seray Kaya ve Biran Damla Yılmaz gibi son dönemin 3 önemli genç isminin başrolünde yer aldığı diziden çok daha iyi sonuçlar bekliyordu.

Seray Kaya ve Biran Damla Yılmaz’ın yakın zaman önce yayınlanan projelerinin başarılı olduğunu, her ikisinin de güçlü bir kariyer çıkışı gerçekleştirdiğini biliyoruz.

Ancak Kaan Yıldırım’ın son dönemde yer aldığı projelerden pek de arzu ettiği sonuçları alamadığı da ortada duruyor.

2013 yılından bu yana setlerde yer alan Kaan Yıldırım, asıl önemli çıkışını ulan İstanbul isimli dizide gerçekleştirdi. Ardından Halka isimli dizide yine etkileyici bir iş çıkartan oyuncu, Hekimoğlu dizisindeki rolüyle de hafızalarda kaldı.

Kaan Yıldırım, sinema alanında da önemli projelerde yer alırken son iki dizisinin ise beklentilerin gerisinde kalması şaşırtıcı oldu.

Geçen sezon Sipahi isimli aksiyon dizisine başlayan ve çok da iddialı olan oyuncu, ne yazık ki projenin 8. bölümde erken final yapması gibi bir talihsizlik yaşadı.

Hayranları da ünlü oyuncuyu heyecanla Kopuk isimli dizi ile ekranda bekledi ama projenin ilk 3 bölümünün elde ettiği reytingler moralleri bozdu.

Kopuk dizisinin akıbeti net olarak bilinmese bile ortalamanın altında gelen reytingler ile birlikte Fox TV’nin projeye uzun süre tahammül etmeyeceğini herkes iyi biliyor.