Ana sayfa Dizi Fragmanları Fragmanı rekor izlenmeye ulaşan Kuruluş Osman dizisinde heyecan arttı

Fragmanı rekor izlenmeye ulaşan Kuruluş Osman dizisinde heyecan arttı

tarafından ker_def

atv ekranındaki üçüncü sezonunda da reytinglerin zirvesinde yer alan ve izleyiciden büyük ilgi gören ‘Kuruluş Osman’, nefesleri kesecek 76’ncı bölümüyle 22 Aralık Çarşamba akşamı 20.00’de ekrana gelecek. Geçen bölümünün finaliyle seyirciyi merak içinde bırakan dizinin yeni bölüm fragmanına ilgi büyük oldu.  76’ncı bölüm fragmanıyla rekor izlemelere ulaşan ‘Kuruluş Osman’ youtube üzerinde yaklaşık 3 milyon izlenme elde etti. Twitter ve instagram gibi platformlarda da yüzbinlerce izlenme elde edildi. Dizi yeni bölümüyle çarşamba akşamı Türkiye’yi ekran başına kilitleyecek.

Osman Bey ağır yaralı vaziyette olmasına rağmen Vezir Alemşah’ın adamlarından kurtulup bir mağaraya sığınmayı başarır. Osman Bey sığındığı mağarada ölüm kalım savaşı verirken, onun yokluğunda Kayı Obası’nın başsız kalmasını istemeyen Gündüz Bey posta oturur. Boran Alp de Gündüz Bey’e bağlılığını bildirir.

Malhun Hatun, Osman Bey’e yapılan suçlamalarla ilgili Vezir Alemşah’tan hesap sorarken; Bala Hatun da Osman Bey’i bulabilmek için her yolu dener. Tekfur Nikola kendisine yaşattıklarının intikamını almaya and içtiği Mari’yi yaralarken, Turgut Bey ise Mari’yi kurtarmak için İnegöl Kalesi’ne sızar.

Ağır yaralı haldeki Osman Bey yeniden ayağa kalkabilecek mi? Osman Bey peşindeki Konur Alp ve adamlarına yakalanmamak için ne yapacak? Malhun Hatun ve Bala Hatun, posta oturan Gündüz Bey’e karşı nasıl bir tavır alacak? Nikola’ın yaraladığı Mari kurtulabilecek mi? Turgut Bey, Mari’yi kurtarmak icin neler yapacak?

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği ‘Kuruluş Osman’, atv ekranında çarşamba akşamlarına damga vurmaya devam edecek.