Ana sayfa Dizi Analiz Aldatmak dizisi 69. bölümde Sezai ile Güzide mahkemede karşı karşıya geldi!

Aldatmak dizisi 69. bölümde Sezai ile Güzide mahkemede karşı karşıya geldi!

tarafından ker_def

atv’nin yapımını TIMS&B Productions’ın yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği dizisi Aldatmak, perşembe akşamı altmış dokuzuncu bölümüyle ekrana geldi.

69.Bölümde Neler Yaşandı? işte tüm detaylar: Güzide ve Ozan, Cemile ebeyi evde hareketsiz halde bulunca hemen hastaneye götürülmesini sağladı. Ancak Cemile ölmüştü. Tarık, kimseye görünmeden ortadan kaybolurken Güzide ise Cemile’nin başına gelenlerden sonra ortada bir şeyler döndüğünden iyice şüphelenmeye başladı.

Kahraman, öz babasının Sezai olduğunu öğrendikten sonra Kadriye ile acı bir yüzleşme yaşadı. Sezai’nin babası olduğunu öğrenen Kahraman, Diclelilerle hiçbir bağı kalmadığını görünce hem şirketteki görevinden hem de Mualla ile birlikte yaşadıkları evden ayrıldı. Herkesi kaybettiğini düşünen Mualla, Kahraman ve Oylum’u ziyaret ederek aile duygusunun kan bağından ibaret olmadığını söyleyerek yeniden bir araya gelmelerini istedi.

Kabus gibi günler atlatan Selin ve Tolga, hiç olmadıkları kadar huzurlu ve mutlu günler geçirmeye başladı. Oltan’a karşı kozunu kaybeden İpek, boşanma evraklarını karşısında görünce iyice saldırganlaştı.

Tarık’ın şartlarına ‘evet’ diyen Yeşim, sonunda ondan boşandı. Boşanmanın ardından Güzidelere gidip tüm aile önünde özür dilese de Güzide’nin Yeşim’i affetmeye niyeti yoktu. Ümit ise Yeşim’e kurdukları işe bir süre gizlice devam etmeyi önerdi. Yeşim bu teklif karşısında çok mutlu oldu.

Sezai, Kahraman’ın babası olduğunu öğrenince Kadriye ile ilişkisi dönülmez bir yola girdi. Güzide ile boşanma davalarının günü geldiğinde Sezai, yaşama sebebi olan Güzide’yi kaybetmemek için son bir adım atmaya karar verdi.

Aldatmak yeni bölümleriyle her perşembe atv’de!