Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Burcu Biricik’ten, Bergüzar Korel’e sanat camiası usta oyuncu Sezai Aydın’a ağlıyor!..

Burcu Biricik’ten, Bergüzar Korel’e sanat camiası usta oyuncu Sezai Aydın’a ağlıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Yahşi Cazibe dizisinin ‘Muzaffer’i, Gönül İşleri dizisinin ‘Hulusi’si, usta tiyatro, sinema, dizi oyuncusu ve seslendirme sanatçısı Sezai Aydın, 20 gündür tedavi gördüğü Ümraniye Özel Afiyet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Diyabet ve kalbe bağlı kalp yetmezliğinden 69 yaşında vefat eden ünlü isim, seslendirdiği ‘John Rambo’, ‘Rocky Balboa’ ve ‘Fred Çakmaktaş’ karakterleriyle de hafızalara yer etmişti.

Acı haberi, Aydın’ın oyuncu oğlu Arda Aydın duyurdu. Usta oyuncu Sezai Aydın’ın vefatı sanat camiasını da yasa boğdu. Duygularını dile getiren ünlü isimler sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu.

Burcu Biricik'ten, Bergüzar Korel'e sanat camiası usta oyuncu Sezai Aydın'a ağlıyor!.. 10

Oyuncunun Yahşi Cazibe dizisinde birlikte rol aldığı Hakan Yılmaz paylaşımına; ‘Canım Sezai abim çok üzgünüm’ yazdı.

Burcu Biricik'ten, Bergüzar Korel'e sanat camiası usta oyuncu Sezai Aydın'a ağlıyor!.. 11

Camdaki Kız dizisinin ‘Nalan’ı Burcu Biricik de instagram paylaşımıyla üzüntüsünü dile getirdi. Biricik paylaşımına; ‘Çok üzüldüm’ yazdı.

Burcu Biricik'ten, Bergüzar Korel'e sanat camiası usta oyuncu Sezai Aydın'a ağlıyor!.. 12

Bergüzar Korel de usta oyuncuya instagramdan yaptığı paylaşımına, ‘Ah be. Öok üzgünüm çok. Mekanın cennet olsun usta’ yazarak veda etti.

Burcu Biricik'ten, Bergüzar Korel'e sanat camiası usta oyuncu Sezai Aydın'a ağlıyor!.. 13

Yakın dostunun vefatı Derya Baykal’ı da derin üzüntüye boğdu. Baykal arkadaşına şu sözlerle veda etti; “Ahhh Sezai güzel arkadaşım… Çok üzüldüm… Elinin tersiyle yapardın seslendirmeleri neşeni hayat enerjini sonuna kadar ortaya koyardın. Ankara yıllarımızda neredeyse her gün birlikte dublaj yapardık,o günler çok güzeldi… Seni özleyeceğiz…Huzurla uyu sevgili dost. Ailene tüm sevenlerine sabırlar dilerim.”