Ana sayfa Dizi Fragmanları Gedelli’de nostaljik bir bayram yolculuğu! TRT1’in Gönül Dağı sürprizi!

Gedelli’de nostaljik bir bayram yolculuğu! TRT1’in Gönül Dağı sürprizi!

tarafından ker_def

TRT 1 İzleyicilerine Bayram Sürprizi!.. TRT 1’de ekrana geldiği ilk günden bu yana gönüllerde taht kuran, yayınlandığı tüm bölümlerde birinci olarak adını zirveye yazdıran Gönül Dağı’ndan izleyicilerine Bayram sürprizi: Gönül Dağı “Kurban”…

Kurban Bayramı’nda TRT 1 ekranlarına gelecek olan Gönül Dağı “Kurban”, izleyenleri özlediğimiz o eski bayram günlerine nostaljik bir yolculuğa çıkartarak eğlenceli dakikalar geçirtecek. Gönül Dağı “Kurban” 20 Temmuz Salı akşamı saat 20.00’de yayımlanacak.

Bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatan Gönül Dağı, küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan üç kuzenin yaşamından kesitleri ekranlara yansıtıyor.

Bayramda Gedelli’de nostaljik yolculuğa çıkıyoruz…

Kurban Bayramı’nda ekrana gelecek Gönül Dağı “Kurban”da, Gedelli’de nostaljik bir yolculuğa çıkıyoruz… Gedelli sakinlerinin bayramı ve iki düğünü birden yaşadığı, yine birbirinden ilginç ve eğlenceli maceraların gerçekleştiği bu bölümde, Anadolu’nun unutulmaya yüz tutmuş güzel geleneklerini, göreneklerini, sıcak aile bağlarını, sevgi, saygı, hoşgörü timsali samimi yurdum insanlarının yaşamlarından kesitleri izleyeceğiz.

Gedelli'de nostaljik bir bayram yolculuğu! TRT1'in Gönül Dağı sürprizi! 7

Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu ve Nazlı Pınar Kaya’nın başrollerini üstlendiği Gönül Dağı “Kurban”da, sanat dünyasının usta isimleri de rol alıyor: Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Ruhi Sarı, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Zerrin Sümer, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Cemre Melis Çınar, Ergun Kuyucu ve Zümre Meğreli …

Sanat dünyasının usta ismi Zerrin Sümer’in “Dürdane” karakteriyle muhteşem bir performans sergilediği Gönül Dağı “Kurban”, bayramın son günü 20 Temmuz Salı akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarına gelecek.

Gönül Dağı “Kurban” 20 Temmuz Salı akşamı TRT 1’de…