Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1 ekranına efsane olmak üzere yeni bir dizi geliyor!

TRT1 ekranına efsane olmak üzere yeni bir dizi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -TRT1 yeni sezonda üst üste yeni projeleri ile hayranlarını yine kendi ekranına bağlamayı planlıyor… Uyanış Büyük Selçuklu, Alp Arslan ismiyle yine devam edecek. Masumlar Apartmanı, yine Salı rekabetinin önemli bir yapımı olacak. Bir Zamanlar Kıbrıs, Gönül Dağı ve Teşkilat dizileri de yollarına devam ediyor.

Ancak TRT1’in dizi sürprizleri bununla sınırlı değil. Dünya Hali isimli ES Yapım tarafından hazırlanan absürt komedi dizisi yakında izleyicilerle buluşacak. Mevlana isimli Timuçin Esen’in başrolünde dev bütçeli yeni bir dizi daha geliyor… Ayrıca Hay Sultan isimli dizinin de çekimleri yapılmıştı… Ancak tüm bu dizilerin yanında çok güçlü bir prodüksiyon ile Barbaroslar dizisi ekranda efsane olmaya aday…

Engin Altan Düzyatan ile Ulaş Tuna Astepe’nin başrolünde yer aldığı Yiğit Özşener, Pelin Akil gibi oyuncular da dizinin ekibinde yerlerini aldılar. Barbaroslar dizisinin yeni fragmanı paylaşıldı. Yine çok etkileyici görüntüler var ve izleyicilerin yorumlarına bakılır ise şimdiden beklenti çok büyümüş durumda.

TRT1 ekranına efsane olmak üzere yeni bir dizi geliyor! 8

Çok güçlü bir prodüksiyona sahip olan, geniş oyuncu kitlesi ile göz dolduran, mekanları özel olarak hazırlanan, açık deniz sahneleri Akdeniz ve Ege’de titizlikle çekilen, yurt dışından ekiplerin de çekimlerde yer aldığı çok özel bir dizi geliyor…

TRT 1’in yeni sezonda efsane olmasına kesin gözüyle bakılan Barbaroslar dizisi, Akdeniz’in Türk gölü haline geldiği bir dönemi anlatacak. Barbaros Hayreddin Paşa’nın hikayesinin detaylarını izleyeceğiniz dizi, Ulaş Tuna Astepe ve Engin Altan Düzyatan için de büyük önem taşıyor.

TRT1 ekranına efsane olmak üzere yeni bir dizi geliyor! 9

Barbaros karakterinde Astepe, dünyanın birçok ülkesinde de yayınlanmasına kesin gözüyle bakılan dizi sayesinde kariyerinde büyük bir sıçrama yapabilir.

Diriliş Ertuğrul ile milyonları etkileyen ve dünyanın farklı ülkelerinde de çok sayıda hayranı bulunan Engin Altan Düzyatan da yine kariyeri için çok önemli bir projeye başladı…

Barbaroslar dizisinin Türkiye’nin yurt dışındaki tanıtımına da önemli bir katkı yapması bekleniyor. İşte dizinin etkileyici yeni fragmanı: