Ana sayfa Dizi Haberleri Gelini öpebilirsiniz deyince herkes koptu! Yargı dizisi için espriler havada uçuştu!

Gelini öpebilirsiniz deyince herkes koptu! Yargı dizisi için espriler havada uçuştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisi her bölüm çıtayı yukarıya çıkarıyor! Dizinin hayranları da sosyal medyada yaptıkları yorumlarla çok güzel değerlendirmelerde bulunuyor. “Bir dizinin senaryosu iyi olur ise milyonlar peşine takılır” sözünü doğru çıkartan son dizi Yargı oldu. Pazar akşamları yayınlanan dizinin reytingleri çok iyi gelmeye devam ediyor.

TRT1’de yayınlanan Teşkilat’ı geçen hafta iki kategoride geçen Yargı, bu hafta ikinci sırada yer alıyor olsa da hikayede çıta her geçen hafta daha da yukarıya çıkıyor.

Sema Ergenekon’un 2 yıl süren çalışmasının ürünü olan Yargı dizisinin hikayesi sadece izleyicileri değil, oyuncuları da fazlasıyla etkiledi. Pınar Deniz, sette veya dışarıda bir araya geldiklerinde sürekli senaryoyu konuştuklarını belirterek oyuncuların da ne kadar etkilendiğini anlattı.

Sema Ergenekon, Adliye Sarayı’nda geçen 2 yıllık dönemde hem savcılar hem de hakimlerle görüştü. Ayrıca davaları izleyen ünlü senarist, ortaya o kadar başarılı bir hikaye getirdi ki, milyonlar Yargı dizisine hayran kaldı.

Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz ikilisinin bu başarısını izleyiciler de takdir ediyor. Sosyal medyada Yargı için çok hoş yorumlar yapılıyor.

Gelini öpebilirsiniz deyince herkes koptu! Yargı dizisi için espriler havada uçuştu! 7

“Bu dizi her bölüm çıtayı arşa çıkartıyor, gerçekten harika” diye yorum bırakan bir dizi hayranı, birçok izleyicinin duygularına da tercüman oldu.

Yargı dizisinin 7. bölümünde Ilgaz ile Ceylin arasındaki nikah sahnesi de çok dikkat çekti. İzleyiciler sosyal medyada bu sahneyi çok beğendiklerini belirten yorumlar yaptı. Sahne ile ilgili ilginç yorumlardan bazıları şöyle:

“Gelini öpebilirsiniz deyince, Ilgaz’ın surat ifadesi ve Ceylin’in gülüşü çok hoştu.”

“Asker arkadaşı gibi selamlaşsalar da olacak sizden biliyorum.”

“Şu ana kadar gördüğün en ilginç nikah. Sahne boyunca şapşal bir gülümseme vardı yüzümde.”

“Tüm klişeleri yıkıp, evlendikten sonra tokalaşan bir çift yapmışlar.”

“Böyle tebrik de görülmemiş, asker tokalaşması gibi.”