Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinde ayrılık yok derken, şimdi başka bir drama tutulduk!

Gönül Dağı dizisinde ayrılık yok derken, şimdi başka bir drama tutulduk!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Cumartesi akşamları yayınlanan ve reyting birinciliğini sürdüren Gönül Dağı dizisi, çok başarılı sonuçlar elde ediyor. Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrolünde yer aldığı dizide, yan karakterlerin hikayeleri izleyicileri sürükleyen en önemli etkenlerden birisi oldu.

Bu yan karakterlerden birisi de Ege Aydan’ın canlandırdığı ve Gedelli kasabasının belediye başkanı Münir bey oldu… Ege Aydan, yine tecrübesini sahnelere yansıtırken, dizinin hayranları da çok farklı bir portreyi izleme fırsatı elde ediyor.

Münir beyin kızı Asuman’ın Ramazan ile evlenmesini istememesi ve gençlerin de birbirlerinden kopmayı kabul etmemesi son bölümlerde sıklıkla işlenen konulardan birisi oldu. Ramazan ve Asuman’ın evliliğinin önüne adeta engel getiren Münir bey, yaşadıklarına dayanamayarak rahatsızlık geçirdi.

Gönül Dağı dizisinin 47. bölümünde izleyicilere heyecan yaşatan bu karakterin ayrılma ihtimali belirmişti. Yani Ege Aydan’ın canlandırdığı Münir bey kızının kendisini dinlememesinin de verdiği psikolojik yoğunlukla rahatsızlandı. Oyuncunun diziden ayrılma ihtimali ortaya çıkmıştı ama 48. yeni bölüm fragmanında Ege Aydan yeniden gözüktü ve ayrılık ihtimali de ortadan kalkmış oldu. Ancak karakterin büyük bir dram ile yoluna devam edeceği de anlaşılıyor.

Gönül Dağı dizisinde ayrılık yok derken, şimdi başka bir drama tutulduk! 13

Dizi hayranları Asuman ve Ramazan’ın aşk yaşamasını istiyor ama Münir beyin de içine düştüğü duruma çok üzülüyor. Aslında Gönül Dağı dizisindeki bu sahne birçok evde de yaşanan, yaşanmış olan bir durumu anlatıyor.

Gerçek hayat ile güçlü bağlar kuran bir dizi olması Gönül Dağı dizisinin bu kadar çok ilgi görmesinin de en büyük sebebi oldu.

Asuman, Münir ve Ramazan arasında yaşanan bu durum da aslında Anadolu topraklarında sevgiyi arayan gençlerin, aileleri tarafından nasıl zor durumlara düşürüldüğünü özetliyor.

Gönül Dağı dizisinde ayrılık yok derken, şimdi başka bir drama tutulduk! 14

Asuman’ın tek istediği şey mutlu olabileceği bir yuva kurmaktı. Ramazan ve Asuman’ın artık annelerinden buldukları destek de ortadan kalkıyor. Onların sevip de birbirlerine kavuşamamaları da hayatın bir gerçeği olarak dikkatleri çekiyor.

Genç oyuncu Hazal Çağlar ilk dizisinde çok güçlü bir çıkış sergiledi. Ramazan karakterinde de Cihat Süvarioğlu, dizi ile kariyer zıplaması yaşadı.

Ege Aydan dizide rolüne devam edecek ama Münir beyin sağlığı yerinde olacak mı, başka durumlar mı yaşanacak izleyiciler 22 Ocak Cumartesi günü yayınlanacak olan 48. bölümü merakla bekliyor.