Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisinde birincilik gururu yaşanıyor!

Gönül Dağı dizisinde birincilik gururu yaşanıyor!

tarafından ker_def

Gönül Dağı dizisi izleyicilerin gözdesi olmayı sürdürüyor. Cumartesi akşamları bir numara olan dizi tüm kategorilerde bir kez daha zirvede yer aldı. TRT 1 izleyicilerinin ilk bölümden itibaren ilgi odağı olan, yeni sezonda her hafta reyting rekoru kıran Gönül Dağı, bu hafta da yine tüm kategorilerde ilk sırada yerini aldı.

Eğlenceli ve sürükleyici hikayesi, usta oyuncu kadrosunun muhteşem performanslarıyla izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan Gönül Dağı’nın 23 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarına gelen 37. Bölümü, tüm izleyici gruplarında çok iyi reytinglere ulaştı. İkinci sezonu çok başarılı devam eden dizinin iki haneli reyting oranlarına çok yaklaşması da dikkat çeken bir başka detay oldu.

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Mustafa Becit kaleme alıyor. Dizinin 30 Ekim Cumartesi akşamı yayınlanacak 38. yeni bölümü de büyük bir merakla bekleniyor.

Gönül Dağı’nın 30 Ekim Cumartesi akşamı TRT 1’de yayınlanacak 38. Bölümünden ilk fragman paylaşıldı.

Berk Atan, Gülsim Ali İlhan’ın başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nda şu isimler yer alıyor: Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Zümre Meğreli, Burak Haktanır ve Buse Orcan.

Bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatan Gönül Dağı, küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin yaşamından kesitleri ekranlara yansıtıyor. Amcaoğullarının girişimcilik maceraları, diziyi izleyen gençlere rehberlik ediyor, onlara büyük başarıların kapılarını açtıracak öneriler sunuyor.