Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisinde gelir gelmez ortalığı fena karıştırdılar!

Gönül Dağı dizisinde gelir gelmez ortalığı fena karıştırdılar!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan Gönül Dağı’nın yeni ailesi büyük ilgi çekti…
Mezarcı İlyas ve oğulları, Gedelli’yi karıştırdı… Dizinin 38. yeni bölümünde önemli gelişmeler yaşanacak. Neler olacağı ile ilgili detaylar da ortaya çıktı. Buse Orcan’ın Asya karakteriyle büyük performans sergilediği dizide, Mezarcı İlyas’ı sanat dünyasının usta ismi Halil İbrahim Kalaycıoğlu canlandırıyor. Mezarcı İlyas’ın oğullarından Hamdi’yi Burak Haktanır, Behçet’i Cemil Şahin, Şefik’i ise Ufkum Kalaoğlu canlandırıyor.

Gönül Dağı, yeni sezondaki yeni karakterleriyle de büyük beğeni topluyor. Dizinin en çok ilgi çeken yeni karakterleri arasında ise Mezarcı İlyas ve ailesi yer alıyor. Ailenin genç ve güzel kızı Asya, Mezarcı İlyas, oğulları Hamdi, Behçet ve Şefik, Gönül Dağı’nda olay yaratan hikayeleriyle büyük ilgi topluyorlar.

Gönül Dağı dizisinde gelir gelmez ortalığı fena karıştırdılar! 9

Geçtiğimiz hafta izlediğimiz bölümde, Ağıtçı Hüseyin ve Mezarcı İlyas’ın emrivaki kararlarıyla evlendirilmek istenen Ramazan (Cihat Süvarioğlu) ve Asya (Buse Orcan) tesadüfen karşılaşmış ve evden kaçan genç kız ailesinin kendisine yaptığı eziyetleri anlatmıştı.

Gönül Dağı dizisinde gelir gelmez ortalığı fena karıştırdılar! 10

Kasaba meydanındaki patates festivaline gelerek Asya’yı ailesine teslim eden ve onlara resti çeken Ramazan, bu belalı aileyi karşısına almıştı.

Mezarcı İlyas ve ailesi kasabayı karıştırıyor…

Kasaba sakinleri tarafından çok sevilmeyen Mezarcı İlyas ve ailesi, Ramazan ve Kaya ailesinin belalısı olarak yeni olayların kahramanları olacaklar. Minibüs ihalesini alarak Sefer’i (Ferdi Sancar) işsiz bırakan, dolmuşu kullanırken ani frenler yaparak yaşlıların düşmesiyle eğlenen Hamdi, halka yaptıkları eziyetlerle nefret toplayan “Gıdı Gıdı Behçet” ve “Anakonda Şefik”, Gönül Dağı’nın belalı tipleri olarak dikkat çekecekler.

Gönül Dağı dizisinde gelir gelmez ortalığı fena karıştırdılar! 11

Ramazan ve mezarcı İlyas karşı karşıya…

30 Ekim Cumartesi akşamı yayınlanacak yeni bölümde Mezarcı İlyas ve Ramazan karşı karşıya gelecek. Kızıyla evlenmeyi reddeden ve hepsi birbirinden sorunlu oğullarıyla baş etmekte zorluk çeken Mezarcı İlyas ve Asuman’dan ayrıldıktan sonra evliliğe tövbe eden Ramazan, kozlarını nasıl paylaşacak? İşte 38. bölümden ilk fragman:

Yapımcılığını Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Mustafa Becit kaleme alıyor. Gönül Dağı’nın başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan paylaşıyor.

Dizinin diğer oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor: Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca ve Zümre Meğreli Burak Haktanır, Buse Orcan, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Cemil Şahin ve Ufkum Kalaoğlu.