Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Dizisi erken final yapan Hazal Türesan hayranlarıyla tiyatro sahnesinde buluşuyor!

Dizisi erken final yapan Hazal Türesan hayranlarıyla tiyatro sahnesinde buluşuyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Son yılların ismi ön plana çıkan genç oyuncularından Hazal Türesan, ekranların en beğenilen oyuncularından biri.

Mucize Doktor dizisinde iki sezon boyunca ‘Beliz’ karakterini canlandıran genç oyuncu Atiye dizisiyle de Netflix’te izleyici karşısına çıkmıştı. Hazal Türesan en son Show TV’nin iddialı dizisi Yalancı’da ‘Yasemin’ karakterine hayat verdi.

Yetenekli oyuncu, Yalancı dizisinin erken final yapmasının ardından rol aldığı tiyatro oyunuyla hayranlarının karşısına çıkmaya devam ediyor. Hazal Türesan’ın, Naz Göktan ve Selin Zafertepe’yle birlikte rol aldığı Küvetteki Gelinler adlı oyun kadın cinayetlerine dikkat çeken sıra dışı bir oyun.

Dizisi erken final yapan Hazal Türesan hayranlarıyla tiyatro sahnesinde buluşuyor! 28

Tatkibat Sahnesi tarafından sahneye konulan Küvetteki Gelinler’in genel yönetmenliğini usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu yapıyor. Oyunda oyuncular gösteri boyunca performanslarını içi su dolu küvetlerde ıslak bir şekilde gerçekleştiriyorlar.

Daha önce sahnelendiği İngiltere, Kanada ve İskoçya gibi sahnelendiği birçok ülkede olay yaratan tiyatro oyunu, üç kadının aynı adam tarafından gösterilen sahte sevgiyle kandırılıp, dolandırıldıktan sonra yalnızlaştırılmalarını ve ardından benzer yöntemlerle yok edilmelerini anlatılıyor.

Küvetteki Gelinler, Bu akşam ve yarın akşam saat 20.30’da Ankara Tatbikat Sahnesi’nde 15-16  Aralık’ta da İstanbul Fişekhane’de tiyatroseverlerle buluşacak.