Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinden ayrılan oyuncu Show TV dizisinde ortaya çıktı!

Gönül Dağı dizisinden ayrılan oyuncu Show TV dizisinde ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2020-2021 sezonuna damgasını vuran dizilerden birisi de TRT1 ekranında yayınlanan Gönül Dağı olmuştu. 30 bölümlük ilk sezon performansı ile izleyicilerini çok mutlu eden dizi, Anadolu’nun sesi oldu ve hikayesiyle de milyonları büyüledi.

Gönül Dağı dizisi önceki hafta sezon finali yaparak yaz arası verdi. Ancak dizinin sezon finalinde Serdar karakterinin veda mektubu tüm izleyenlerin yüreklerini parçalamıştı. Utku Ateş’in canlandırdığı Serdar’ın tekrar hikayeye dönmeme ihtimali de var. Ancak net bir durum yok.

Utku Ateş ise daha Gönül Dağı dizisi bitmeden yeni dizi anlaşmasını yapmıştı. Oyuncu, Show TV ekranında dün akşam ilk bölümü yayınlanan Cam Tavanlar isimli diziyle yeniden izleyicilerin karşısına çıktı.

Ateş’in hayranları Gönül Dağı dizisinden ayrılmasına çok üzülmüştü. Ancak Cam Tavanlar’da farklı bir karakterde yer alan Ateş, yeteneklerini sergiliyor ve hayranlarını da mutlu etmeye devam ediyor.

Gönül Dağı dizisinden ayrılan oyuncu Show TV dizisinde ortaya çıktı! 7

İskender isimli yakışıklı, çapkın ve yetenekli bir şef olarak dizide yer alan Utku Ateş, Bensu Soral’ın canlandırdığı Leyla’nın arkadaşı ve aynı zaman da onun hayranı konumunda.

Utku Ateş, 2 Nisan 1989 doğumlu ve Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk Bölümünü bitirdi. 2015 yılında Çilek Kokusu ile dizi setlerine adım atan oyuncu sonrasında farklı rollerle kariyerine devam etti.

Aile İşi, Poyraz Karayel, Hayat Sırları, Jet Sosyete, Ege’nin Hamsisi, Erkenci Kuş, Kuzgun ve son olarak da Gönül Dağı dizilerinde yer alan Utku Ateş, şimdilerde ise Cam Tavanlar’da hayranları ile buluşuyor.