Ana sayfa Sosyal Medya Bensu Soral’in yeni dizi için bu kadar çok beklediğine değdi!

Bensu Soral’in yeni dizi için bu kadar çok beklediğine değdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / detay – Genç oyuncu Bensu Soral, uzun süredir ekranlarda yer almıyordu. Yaptığı röportajlarda kendisini içinde yer almak istediği hikayeler olursa ekrana dönmek istediğini söyleyen oyuncu, sonunda aradığı diziyi buldu.

En son 2017 yılında İçerde dizisiyle ekranda olan oyuncu,4 yıllık suskunluğun ardından Cam Tavanlar ile Show TV ekranına dönüş yaptı. Dizinin ilk bölümü de dün akşam yayınlandı ve Bensu Soral hayranları performansına hayran kaldı.

Leyla karakterini canlandıran oyuncu başrolde Kubilay Aka ile buluştu ve ikilinin enerjilerinin de tuttuğu hemen fark edildi. Bensu Soral’ın uzun süre iyi bir hikaye beklemesi ve sonrasında kadınlara iş ortamlarında eşitsizlik üzerine kurgulanan Cam Tavanlar’ı kabul etmesi anlamlıydı.

Leyla karakterini kendisine bir misyon gibi gören ve kadınların yaşadığı sorunları anlatmak gibi önemli bir görevi olduğunu düşünen oyuncunun karakter ile iyi uyum sağladığı da ilk bölümden yansıyan önemli bir detaydı.

Bensu Soral'in yeni dizi için bu kadar çok beklediğine değdi! 7

Güzelliği ve sempatikliği ile bilinen oyuncu, yeni rolünde gayet başarılı bulundu. Sosyal medyada hayranları Bensu Soral’a övgülerde bulundu.

Dizide Leyla’nın çocukluk, yetişkinlik yıllarına değinilmesi oyuncunun başarısını bir kez daha ortaya koydu. Soral dramatik ve romantik aşk hikayelerine çok başarıyla uyum sağlayabilen bir yapıya sahip.