Ana sayfa Sosyal Medya İzleyici Cam Tavanlar’da güçlü kadın Leyla’yı çok sevdi! Farklı hikayeleri özlemişiz!

İzleyici Cam Tavanlar’da güçlü kadın Leyla’yı çok sevdi! Farklı hikayeleri özlemişiz!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Yapımcılığını Kerem Çatay ve Ömer Özgüner’in üstlendiği, senaryosunu Meriç Acemi’nin yazdığı yeni dizi Cam Tavanlar dün akşam ilk bölümüyle Show TV’de ekranlara geldi. İş hayatındaki kadın erkek eşitsizliğini işleyen dizide güçlü ve ayaklarının üzerinde duran Leyla karakteri izleyiciler tarafından çok sevildi.

Başrollerini Bensu Soral ve Kubilay Aka’nın paylaştığı Hatice Aslan, Utku Ateş, Ahmet Melih Yılmaz, Beril Kayar, Ayten Soykök, Mehmet Bilge Aslan, Şifanur Gül, Alper Kut, Aziz Caner İnan, Gizem Erdem, İsmail Karagöz, Şehnaz Bölen Taftalı, Ayhan Işık ile Cevdet Arıcılar gibi genç ve usta isimlerin de oyuncu kadrosunda yer aldığı Cam Tavanlar, dün akşam başladı. Yeni dizi deyim yerindeyse yakışıklı patron ve ona hayran güzel çalışanı arasındaki aşk hikayelerinden sıkılan izleyiciye ilaç gibi geldi.

İzleyici Cam Tavanlar'da güçlü kadın Leyla'yı çok sevdi! Farklı hikayeleri özlemişiz! 13

Cam Tavanlar’da Bensu Soral tarafından canlandırılan Leyla karakteri, anne ve babasız bir şekilde gecekondularda çok zor bir çocukluk geçirmiş, hırsıyla çok iyi okullardan başarılı bir şekilde mezun olmuş, tamamen kendi çabalarıyla iş hayatında güç elde etmiş başarılı bir kadın. Hiç kimseden destek almayarak kendi dişi ve tırnağıyla yükselen Leyla’nın önünde iki sorun vardır: Erkek egemen iş dünyasının kadınları yetersiz gören patronları ve yıllar önce bir anda ortadan kaybolan eski aşkı Cem.

İzleyici Cam Tavanlar'da güçlü kadın Leyla'yı çok sevdi! Farklı hikayeleri özlemişiz! 14

Yıllar sonra hiç beklenmedik bir şekilde, bu sefer iş ortağı olarak karşı karşıya gelen Leyla ve Cem’in aşkı yeniden alevlenirken bir yandan da acımasız iş dünyasında birbirlerine rakip olacak.

Bugüne kadar, özellikle yaz dizilerinde hep aynı hikayeyi izledik. Esas erkek patrondur, esas kız ise onun yanında bir çalışan. Sevimli ve güzel esas kız ile huysuz ve sert patron zamanla birbirine aşık olur, ancak zamanla önlerine bir sürü engel çıkar.

Bu kez esas kadın ve esas erkek eşit pozisyonda. Üstelik esas kadın aşk peşinde koşmayan, sadece işine odaklanmış hırslı bir karakter. Bu farklı konu izleyiciler tarafından da çok sevildi. Leyla’nın mücadelesi ve başarısı özellikle kadın izleyicileri motive edince diziyle ilgili olarak da çok güzel yorumlar yapıldı.

İşte Cam Tavanlar’ın ilk bölümünün ardından güçlü kadın Leyla’yla ilgili yapılan yorumlardan bazıları:

İzleyici Cam Tavanlar'da güçlü kadın Leyla'yı çok sevdi! Farklı hikayeleri özlemişiz! 15

İzleyici Cam Tavanlar'da güçlü kadın Leyla'yı çok sevdi! Farklı hikayeleri özlemişiz! 16 İzleyici Cam Tavanlar'da güçlü kadın Leyla'yı çok sevdi! Farklı hikayeleri özlemişiz! 17 İzleyici Cam Tavanlar'da güçlü kadın Leyla'yı çok sevdi! Farklı hikayeleri özlemişiz! 18 İzleyici Cam Tavanlar'da güçlü kadın Leyla'yı çok sevdi! Farklı hikayeleri özlemişiz! 19