Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gönül Dağı dizisinin başarı sırrını Berk Atan açıkladı

Gönül Dağı dizisinin başarı sırrını Berk Atan açıkladı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İkinci sezonu TRT1 ekranında devam eden Gönül Dağı dizisinin başarısı herkesin dilinde… Reytingleri çok iyi gelen, sosyal medyada büyük etkileşim elde eden dizide her şey yolunda gidiyor.

Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekilen dizi için sete binlerce dizi hayranı da akın etti. Her dönem otobüslerle seti ziyarete giden izleyiciler bulunuyor. Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin çok etkileyici bir hikayesi ve oyuncu kadrosu bulunuyor.

Gönül Dağı dizisinin başarısı hakkında konuşan Berk Atan, Anadolu insanını anlattıklarını yani Türkiye’nin gerçek manzarasını izleyicilere gösterdiklerini söyledi. Diziden ilk teklif geldiğinde inanarak işe başladığını anlatan oyuncu, şunları söyledi:

“Hikayeler ve senaryolar geldiği zaman, işe başladığın zaman zaten inanarak başlıyorsun. İnanmadan kimse neden bir işe başlasın. Ama tabii ki çok öncesini veya ilerisini ön göremiyorsun. Bazen hayallerle bir işe başlıyorsun ve kötü olabiliyor, erken finaller olabiliyor. Bazen ummuyorsun ama çok acayip yerlere gidebiliyor. Bizim işimizde ben okuduğum zaman zaten hikayemiz çok güçlü bir hikaye olduğu için, bu hikaye seyircide kabul görecek bir hikaye. İç Anadolu hikayesi. Hepimiz Anadolu’yuz. Biz de o hikayeyi anlatıyoruz.”

Gönül Dağı dizisinin başarı sırrını Berk Atan açıkladı 7

Berk Atan, mesleğini en iyi şekilde yapmak için çaba harcadığına da değindi. Sette yoğun şekilde çalıştıklarını ve soğuk havanın kendilerini zorladığını belirten oyuncu, izleyicilerin ilgisi ile tüm zorluklara katlandıklarını anlattı.

İşinin hakkını vermeye çalıştığını anlatan Berk Atan, izleyicilerden gelen güzel mesajların kendilerini mutlu ettiğini de sözlerine ekledi.