Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’in iddialı dizisinin setine otobüs otübüs ziyaretçi akıyor!

TRT1’in iddialı dizisinin setine otobüs otübüs ziyaretçi akıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yayınlanmakta olan Gönül Dağı dizisi, cumartesi akşamları en iyi reytingleri alarak birincilikler elde ediyor. Bu sezonun da en başarılı dizisi olarak öne çıkan Gönül Dağı’nın çekimleri Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde yapılıyor.

İç Anadolu’da yer alan Sivrihisar kış döneminde hem çok soğuk oluyor hem de bozkırın ortasında olduğu içinde birçok zorluğu barındırıyor. Ancak dizi ekibi izleyicilerin yoğun ilgisi nedeniyle tüm zorluklara katlanarak sette çekimlere devam ediyor.

Sivrihisar’daki sete ziyaretler ise bitmek bilmiyor. Otobüsler ile gelen binlerce ziyaretçi Gönül Dağı dizisinin çekildiği mekanları geziyor… İşte bu ziyaretçi akını dizinin izleyicilerde ne kadar büyük karşılık bulduğunu da anlatıyor.

TRT1'in iddialı dizisinin setine otobüs otübüs ziyaretçi akıyor! 8

Sevgiye değer veren, aile olmanın önemini ortaya koyan ve insanların dayanışmasının ne kadar önemli olduğu mesajlarını veren Gönül Dağı dizisi sadece ekranda milyonları buluşturmuyor, aynı zamanda sette de binlerce insanı bir araya getiriyor.

Gönül Dağı dizisine yönelik bu ilgiden çok memnun olduklarını ifade eden başrol oyuncusu Berk Atan, önemli açıklamalar yaptı. Gülsim Ali İlhan ile birlikte hikayenin en etkili ismi olan Berk Atan’ı Taner karakterinde izliyoruz.

Genç oyuncu, izleyicilerden gelen karşılığı görünce yorgunluğu artık düşünmediklerini söyledi. Oyuncu yaptığı açıklamada şu detayları aktardı:

“Biz ikinci sezondayız. Acayip şekilde seyirciden takdir alıyoruz. Çok da mutlu ediyor. Çok zorlanıyoruz çekerken. Sivrihisar’da çekiyoruz. Coğrafi olarak çok zor. Hem soğuk hem her yer taş, toprak… Ama karşılığını aldığımız için o yorgunluk… Hakikaten karşılığını aldıktan sonra insanı çok tatmin eden bir durum. Yoruluyoruz ama seyircilerimiz o yorgunluğun üzerini bize karşılığını vererek örtüyor. ”

TRT1'in iddialı dizisinin setine otobüs otübüs ziyaretçi akıyor! 9

Bir Anadolu hikayesi anlatmanın farkını yaşadıklarına değinen Berk Atan, izleyicilerin set ziyaretleri için ise şunları söyledi:

“Bizim setimize her gün otobüs otobüs turlar düzenleniyor. Bu bizi çok mutlu ediyor. Bir iş yapıyorsun ve seyirci de karşılığını görüyorsun.”