Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gönül Dağı dizisinin mucitlerine TEKNOFEST’te ilgi büyük oldu!

Gönül Dağı dizisinin mucitlerine TEKNOFEST’te ilgi büyük oldu!

tarafından ker_def

Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’in beşinci gününde ziyaret eden Gönül Dağı dizisinin mucit gençleri, ilgi odağı oldu. Dizinin hayranları festival alanındaki TRT standında sergilenen “66” adlı uçağın önünde poz veren amcaoğullarıyla fotoğraf çektirmek için uzun kuyruklar oluşturdu.

Bozkırın ortasında bir Anadolu kasabasında yaptıkları icatlarla dikkat çeken ve hayallerini gerçekleştirerek müthiş girişimcilik projelerine imza atan Gönül Dağı gençleri Taner (Berk Atan), Ramazan (Cihat Süvarioğlu) ve Veysel (Semih Ertürk), TRT Stantı’nda TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı ile sohbet etti. Stantta, ziyaretçilerin sorularını da cevaplandıran amcaoğulları, kendilerine büyük ilgi gösteren seyircilere teşekkür ettiler.

Hayallerinin peşinde koşarak, kendi icatlarını gerçekleştiren, girişimcilik konusunda ülkemizdeki binlerce gence rehberlik yapan Gönül Dağı’nın amcaoğulları, TEKNOFEST’te her yıl Türkiye’nin dört bir yanından gelen ve yeteneklerini sergileyen mucit gençlerle, başarılarıyla ülkemizi gururlandıran şirketlerin çalışanlarıyla ve festivale gelen ziyaretçilerle sohbet etti.

Gönül Dağı dizisinin mucitlerine TEKNOFEST’te ilgi büyük oldu! 7

“66”, festivalin en çok ilgi çeken uçaklarındandı

TEKNOFEST’in en çok ilgi çeken uçaklarından biri “66” oldu. Gönül Dağı’nda amcaoğullarının ürettiği meşhur uçak “66” önünde uzun kuyruklar oluşturan dizinin hayranları hatıra fotoğrafı çektirdi.

TRT standında hayranlarıyla sohbet eden Berk Atan, Cihat Süvarioğlu ve Semih Ertürk, dizinin çok iyi gittiğini belirterek, “Burada da gördüğümüz üzere teveccühünüz çok güzel, teşekkür ediyoruz. İnsanlara yaptığımız işi sevdirebilmek, emeğimizin karşılığını aldığımızı gösteriyor,” açıklamalarında bulundular.

“66 ile gençlerin hayallerini uçurduk”

Dizide amcaoğullarının ürettikleri “66” aracının çok önemli olduğunu vurgulayan Berk Atan (Taner), “66’yı aslında görsel olarak çok nitelemememiz lazım. Çünkü o görselden öte bir şey ‘66’, uçmuyor aslında biz hayal uçuruyoruz. 66’da bir sürü insanın hayali var” şeklinde konuştu.

Gönül Dağı dizisinde amcaoğullarından Veysel’i canlandıran Semih Ertürk, “TEKNOFEST bence çok değerli çünkü bizim dizide de geçen sezon yaptığımız şey aslında buydu. Geçen sezonun sonuna doğru gençler bize videolar göndermeye başladılar. İki kardeşimiz kendi araçlarını yaptılar. Bu tür güzel haberler bizi de çok mutlu ediyor,” dedi.

Dizinin sevilen karakteri Ramazan’ı başarıyla canlandıran Cihat Süvarioğlu ise etkinlikte yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Birebir aynı şeyi yapıyoruz. Aslında TEKNOFEST de sonuçta girişimcilere destek veren bir etkinlik. O açıdan bizim de zaten yaptığımız aslında bozkırın küçük kasabasında aynı şey. Dizimize büyük ilgi gösteren tüm izleyicilerimize, burada standımızı ziyaret eden herkese çok teşekkür ederiz. Sizlere, şu anda Eskişehir Sivrihisar’da olan diğer Gönül Dağı ailesinin, tüm ekip arkadaşlarımızın selam ve sevgilerini getirdik”

Oyuncular TRT standında katılımcıların yoğun ilgisiyle gerçekleştirilen söyleşinin ardından sahnede hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.