Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı’nın Taner’i Berk Atan’dan ayrılık açıklaması!

Gönül Dağı’nın Taner’i Berk Atan’dan ayrılık açıklaması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Berk Atan, Gönül Dağı dizisinde başrolde yer alıyor ve çok da başarılı bir şekilde rolüne devam ediyor. Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekimleri yapılan dizi ile geniş kitlelere ulaşan oyuncu, özel hayatında da mutlu bir dönem yaşıyor.

Selin Yağcıoğlu ile ilişkisine devam eden oyuncu hakkında zaman zaman magazin basınında ayrılık haberleri çıkıyor. Berk Atan, arkadaşı Ahsen Eroğlu’nun ilk tiyatro oyununu izlemek için İstanbul’a geldi. Oyuncu magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı ve bu ayrılık konusuna da değindi.

Selin Yağcıoğlu ile ilişkisinin güzel bir şekilde devam ettiğini belirten genç oyuncu, ayrılıkların da her ilişkide zaman zaman yaşanabildiğini, fikir uyuşmazlıklarının olabildiğine değindi.

Kendi ilişkisinde de bunun olabileceğini ve normal bir durum olduğunu anlatan Berk Atan, ilişkilerinin ise sürdüğünü ifade etti.

Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan'dan ayrılık açıklaması! 36

Oyuncuya Selin Yağcıoğlu ile aşklarının nasıl gittiği soruldu. Berk Atan, her ilişkide ayrılıklarla ilgili spekülasyonlar yapıldığına dikkat çekti ve şöyle konuştu: “Her ilişkide ayrılma, barışma olağan bir durum. Bazı anlarda inişli, çıkışlı durumlar, küsebilirsin, fikirlerin uyuşmayabilir. Birbirine saygını kaybetmeden, ortak noktadan buluşabilmek önemli. Bizim ilişkimizde de küslükler, ayrılıklar, barışmalar oluyor. Çok tatlı bir ilişkimiz var, çok da güzel gidiyor. Bu haberler de olabiliyor, normal.”

Kendisi hakkında çıkan haberler konusunda tepkisi sorulunca da Berk Atan, bunlara genellikle tebessüm ettiğini veya gülüp geçtiğini ifade etti.

Oyuncu, “Her şey ile alakalı haber çıkabiliyor. Bu bizim yaptığımız meslek ile alakalı bir durum. Bazılarına gülüyoruz, tebessüm ediyoruz” dedi.