Ana sayfa Sosyal Medya Alina Boz, yıllar yıllar sonra aynı pozu verdi, ünlü dostları ve hayranları mesaj yağdırdı!

Alina Boz, yıllar yıllar sonra aynı pozu verdi, ünlü dostları ve hayranları mesaj yağdırdı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Başarılı oyuncu Alina Boz, ilk olarak Paramparça dizisiyle büyük dikkat çekmişti. O günden bugüne pek çok farklı yapımda rol alan Alina Boz, mesleki kariyerinde hep başka bir yerde duracak olan Maraşlı dizisindeki Mahur rolüyle de çok sevildi ve beğeni topladı.

Atv ekranlarında yayınlanan dizide Burak Deniz ile çok sevilen bir ikili olmayı başardılar. Birbirlerine ekran uyumu açısından çok yakıştırılan ikilinin dizisi, ne yazık ki ikinci sezonu tamamlayamadan bitti.

Alina Boz, Rus bir anne ve Türk bir babanın kızı olarak dünyaya gelmiş bir isim. Oyuncu, bir dönem Rusya’da yaşamış ve sonrasında eğitim hayatını Türkiye’de sürdürmüş.

1988 yılında Rusya Moskova’da dünyaya gelen Alina Boz, ilkokula kadar Rusya’da yaşamış ve sonrasında Türkiye’ye gelmiş.  İlkokulu da Türkiye’de okumuş.

33 yaşında olan güzel oyuncu, geçtiğimiz günlerde ilkokul yıllarında çekilen bir pozunu ve yıllar sonra yeniden siyah önlüğü ile verdiği pozunu paylaştı.

Alina Boz, yıllar yıllar sonra aynı pozu verdi, ünlü dostları ve hayranları mesaj yağdırdı! 8

İlayda Alişan, Bensu Soral, Burak Deniz, Burak Can, İpek Yazıcı, Cemre Baysel, Civan Canova, Suzan Kardeş, Bedirhan Soral gibi isimler kalp emojileri, sevgilerini ileten sözleri ve hiç değişmediğini söyleyen mesajlarıyla yanıt verdiler.

Alina Boz’un çocukluğundan beri yüzünün, ifadesinin pek değişmediği fotoğraflarından da belli olmakta. Oyuncunun bu nostaljik fotoğrafı, sosyal medyada hayranları tarafından da “Hala çok güzel, hiç değişmemiş, o zamandan belliymiş böyle güzel olacağı” şeklinde yorumlar almakta…

Bakalım siz de aynı fikirde misiniz? İşte Alina Boz’un yıllar sonra yeniden okul sırasına oturup siyah önlüğü, saçında kurdelası ve yakalığı ile verdiği pozu…

Alina Boz, yıllar yıllar sonra aynı pozu verdi, ünlü dostları ve hayranları mesaj yağdırdı! 9