Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Güldür Güldür Show’un tepki çeken veteriner skeçlerine Ali Sunal açıklaması!

Güldür Güldür Show’un tepki çeken veteriner skeçlerine Ali Sunal açıklaması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Güldür Güldür Show programında yer alan ve uzun yıllardı da ekranda yer almakta olan Ali Sunal, şimdilerde eşi Nazlı Kurbanzade ile ikinci kızlarının doğumunu bekliyor… Nazlı isimli bir kızı da olan Ali Sunal, Güldür Güldür Show ile bir misyon yüklendiklerini belirtti.

Pandemi sürecinde morale ihtiyacı olan insanları güldürmek gibi bir misyon ile hareket ettiklerini ve çok çalıştıklarını da anlatan Ali Sunal, sezon finali çekimlerinin de tamamlandığını ama programın da devam etmekte olduğunu ifade etti.

Ali Sunal, Güldür Güldür Show’da zaman zaman tepki çekin skeçler konusundaki soruyu da yanıtladı. Sunal, “Herkesi memnun etmek, herkesi mutlu etmek çok zor. Tabii herkes çok hassas bu dönemde. Herkesi anlayabiliyorum ama bu hassasiyet böyle devam ederse biz nasıl komedi yapacağız, nasıl mizah yapacağız bu ülkede. O yüzden biraz hoşgörüye sığınmak istiyoruz” diye konuştu.

Özellikle veteriner skecine yönelik gösterilen tepkiler için de konuşan Ali Sunal, şu ifadeleri kullandı: “Skeçte de biz daha çok bilinen, halk dilinde konuşulan cahilliği eleştiriyoruz. Bir kısmını alınca can sıkıcı olabiliyor. Bizim orada dediğimiz, az not alınca veteriner yapıyorlar. Karşısındaki de diyor ki ‘ne kadar yanlış bilgiler veriyorsun diyor’. Bunu düşünenler olmuştur. Veteriner hekimlerimiz de bu düşünceye karşı hassastır. Orada onu duyunca alınmış olabilirler. Yanlışlar da yapabiliriz. Onlar için özürler de dileriz. Her yanlışımızdan döneriz. O skecin özelinde bunu böyle bilenlere bir eleştiri vardı. Skecin başını sonunu çok dikkatli seyretmek gerekiyor. Yanlışımız olursa yapıcı bir dille eleştirilirse biz de özrümüzü dileriz.”