Ana sayfa Dizi Haberleri Ebru Şahin dizi kariyerinde ilk kez denedi ve çok başarılı oldu!

Ebru Şahin dizi kariyerinde ilk kez denedi ve çok başarılı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ebru Şahin, yeni sezonda bomba gibi bir geri dönüş yaptı. Hercai dizisinin 3 sezon süren muhteşem ortamından sonra oyuncu bu sefer de Destan dizisi ile harikalar yaratıyor.

Akkız karakterine hayat veren Ebru Şahin, bugüne kadar hep dram rollerinde yer aldı. Oyuncu, Reyyan karakteri ile Hercai dizisinde naif ve duygusal bir performansa imzasını attı. Ancak Destan dizisindeki yüksek aksiyon oyuncu içi dizi kariyerinde bir ilk oldu.

Ebru Şahin, yaptıkları için gerçeğe yakın bir şekilde olmasından memnun. Oyuncu, sürekli eğitmenleri ile dövüş sahnelerini çalışıyor ve ekrana bunun nasıl yansıdığını da çok önemsiyor.

Oyuncu, “Aksiyon ilk defa denediğim bir şey hayatımda. Onları izlerken gerçekten heyecanlandım. Yakın dövüş eğitmenlerimizle, herkesle müzakeresini yaptık. Acaba gerçekten izleyenlere gerçek bir şey verebiliyor muyuz? O kız gerçek olmuş mu? Onu hep soruyorum. O heyecanlandırıyor” açıklamasında bulundu.

Ebru Şahin dizi kariyerinde ilk kez denedi ve çok başarılı oldu! 7

Destan dizisine gelen tepkilerden çok memnun olan oyuncu, ortaya güzel bir iş çıktığı için de adeta mutluluktan uçuyor. İlk kez deneyimlediği aksiyon sahnelerinde de çok başarılı bulunan oyuncu, kariyerinde yeni bir sayfa açtı.

Ebru Şahin, destek olan herkese teşekkür ederek, şöyle konuştu: “Çok mutluyum. Çok duygulu çıktım bölümden. Bütün oyuncu arkadaşlarıma, bütün ekibe binlerce teşekkür ediyorum. Hayal dünyamızdaki şeyi televizyona taşıdık. Bu benim için çok önemli, çok anlamlı bir proje. Bizi izleyen herkese de sevgilerimi yollamak istiyorum.”

Sosyal medyadan oyuncunun çok başarılı bir performans sergilediğine yönelik binlerce paylaşım görebilirsiniz. Ebru Şahin hayranları yeni rolünden ve dizisinden çok memnun. Oyuncu, Hercai isimli yapımın ardından Destan ile gelecek adına çok önemli bir adım atmış oldu.