Ana sayfa Dizi Haberleri Güldür Güldür’den ayrılan Ecem Erkek, sürpriz bir diziyle dönüyor!

Güldür Güldür’den ayrılan Ecem Erkek, sürpriz bir diziyle dönüyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- Show TV’nin sevilen eğlence programı Güldür Güldür Show’un yeni sezonunda yer almayan Ecem Erkek, izleyiciye güzel bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor! Genç oyuncu, başarılı performansı ile Güldür Güldür’de Naime olarak yer almış ve büyük beğeni toplamıştı. Daha önce rol aldığı yapımların ardından büyük bir hayran kitlesi edinen oyuncu, şu sıralar yeni bir dizinin heyecanını yaşıyor.

1989 Ankara doğumlu olan Oyuncu, 2007-2008 yılları arasında Mamak Belediyesi Konservatuvarında tiyatro eğitimine başlamış ve 2015 yılında Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Anasanat Dalı bölümünden mezun oldu.

Ecem Erkek, tiyatro ile başlayan meslek hayatında daha sonra Star TV’nin Hayat Sırları isimli dizisiyle de televizyona adım attı. Erkek, Güldür Güldür Show’un kadrosuna katıldıktan sonra ‘Hakan:Muhafız’ isimli dizide de iki bölüm rol almıştı.

2020 yılında 46. Altın Kelebek Ödülleri’nde En İyi Kadın Komedi Oyuncu ödülü alah Ecem Erkek, 2021 yılında da Yılmaz Erdoğan’ın aynı isimli tiyatro eserinden uyarlanan “Sen Hiç Ateşböceği Gördün Mü?” isimli sinema filminde başrolde yer aldı.

Güldür Güldür'den ayrılan Ecem Erkek, sürpriz bir diziyle dönüyor! 8

Ecem Erkek’in bu sezon Güldür Güldür Show’da olmaması pek çok hayranını üzen bir gelişmeydi. Farklı projelerle dönmesi beklenen oyuncudan güzel haber geldi sonunda! Ecem Erkek, dijital platform Exxen’de yayınlanacak olan bir dizinin kadrosunda.

Çekimleri kısa bir süre önce başlayan ve yapımcılığını Hap Film’in üstlendiği ‘Aşk Kumardır’ dizisinde rol alıyor başarılı oyuncu. Dizide ayrıca komedyen Hasan Can Kaya, Barış Yıldız, Seda Türkmen, Efe Tunçer, Elif Andaç Çam ve Emre Taştekin de oynuyor.

Man Stroke Woman adlı absürd komedi dizisinden uyarlanan ‘Aşk Kumardır’ dizisinin, 2022’de yayınlanması bekleniyor.

Ecem Erkek, dizinin oyuncuları ile çekimlerin başladığını aşağıdaki paylaşımıyla da duyurdu…

Güldür Güldür'den ayrılan Ecem Erkek, sürpriz bir diziyle dönüyor! 9