Ana sayfa Sosyal Medya 19 Haftalık hamile Hande Soral’ın son haline, eşi İsmail Demirci’nin gülümseten yorumu!

19 Haftalık hamile Hande Soral’ın son haline, eşi İsmail Demirci’nin gülümseten yorumu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 2017 yılında evlenen Hande Soral ve İsmail Demirci çifti, yakın zamanda erkek olacağını öğrendiklerini bebeklerini bekliyorlar heyecanla! Çiftin ailesi ve sevdikleri ile verdikleri küçük partide bebeklerinin cinsiyetini öğrendikleri anlar, sosyal medyada da çok konuşulmuştu.

Hande Soral ve İsmail Demirci, uzun zaman birbirlerinden uzakta çalışmak durumunda kalmışlardı. İsmail Demirci, geçtiğimiz sezon ekrana veda eden Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi nedeniyle Ordu’da bulunuyordu.

Hande Soral da geçtiğimiz yıl, atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’ya Ümit karakteri ile katılmıştı. Bu sezon Adana’da çekimleri süren dizide rol almak istemeyince senaryodaki karaktere de veda edildi.

Çiftin bebekleri 19 haftalık oldu. Bu güzel haberi veren Hande Soral, sosyal medyada yaptığı paylaşımda büyüyen karnının son halini de takipçilerine gösterdi.

19 Haftalık hamile Hande Soral'ın son haline, eşi İsmail Demirci'nin gülümseten yorumu! 9

Oyuncu, ‘Baby Demirci yolu yarıladı’ notuyla pembe kıyafetli pozunu paylaştı instagram sayfasından. Bu fotoğrafa eşi İsmail Demirci’den gelen yorum ise gülümsetti. Demirci, “Geliyor gönlümün efendisi” mesajını iletti. Bu arada fotoğrafa beğeni yapanlardan birisi de Soral’ın Bir Zamanlar Çukurova’daki rol arkadaşı Selin Yeninci idi…

Bu arada Hande Soral, bir kaç gün önce de rol aldığı dizisi Alef’e veda etmişti. Oyuncu, BluTV için çekilen Alef’in 2. sezonunda rol aldı. ALEF: Mâl-i Hülya’ ismini taşıyan dizinin yeni sezonu, Kapadokya’da çekildi.

19 Haftalık hamile Hande Soral'ın son haline, eşi İsmail Demirci'nin gülümseten yorumu! 10

Hande Soral, hamile de olsa dizinin çekimlerine devam etti ve son gün de ekip arkadaşlarıyla fotoğraf çekilerek veda etti.

19 Haftalık hamile Hande Soral'ın son haline, eşi İsmail Demirci'nin gülümseten yorumu! 11