Ana sayfa Dizi Haberleri Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanından uyarlanacak Kral Kaybederse ile ilgili yeni iddialar var!

Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanından uyarlanacak Kral Kaybederse ile ilgili yeni iddialar var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanacak Kral Kaybederse dizisi birkaç hafta önce gündeme bomba gibi düşmüştü. Dizi hakkında şimdi de yeni iddialar var.

OGM Pictures, bugüne kadar Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda, Doğduğun Ev Kaderindir, Camdaki Kız gibi pek çok dizinin hayata geçmesini sağlayan Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabı Kral Kaybederse’yi dizi haline getirmeye hazırlanıyor. Dizide başrolü kimin oynayacağı hala kesin olarak açıklanmadı. Ancak iddialar çok fazla.

Romanın narsisist ve sert karakteri için dün İbrahim Çelikkol’un adı geçmişti. Ardından da Kıvanç Tatlıtuğ’un. Ancak her ikisi için de resmi bir açıklama yapılmamıştı.

Gülseren Budayıcıoğlu'nun romanından uyarlanacak Kral Kaybederse ile ilgili yeni iddialar var! 8

Son gelen iddialar ise başrol için Kıvanç Tatlıtuğ ile anlaşıldığı yönünde. İddialara göre Kıvanç Tatlıtuğ, Kral Kaybederse’nin sert karakterini canlandıracak.

Dizinin kadın oyuncusu için de bir isim ortaya atıldı. İddialara göre Kral Kaybederse’nin kadın karakteri için Neslihan Atagül’ün adı geçiyor. Son olarak Sefirin Kızı dizisinde izlediğimiz Atagül, rahatsızlığı sebebiyle diziden ayrılmış, çalışmalarına ara vermişti.

Gülseren Budayıcıoğlu'nun romanından uyarlanacak Kral Kaybederse ile ilgili yeni iddialar var! 9

Kral Kaybederse’nin hikayesi şöyle: Kenan adında iyi görünümlü, narsisist ve vurdumduymaz bir adamın çocukluğundan bugüne karakterini şekillendiren şartları anlatıyor. Tüm kadınların etrafında pervane olduğu bu adam, yıkılmaz zannettiği egosunu bir anda yerle bir edilmiş halde buluyor. Ve çaresizliği onu bir psikiyatriste danışmaya sevk ediyor.

Dizinin baş karakteri Kenan, canlandırması bir hayli zor bir karakter olarak tanımlanıyor. O yüzden bu karakterin altından kalkacak isim için titiz bir çalışma yürütülüyor.