Ana sayfa Sosyal Medya Baş Belası adının hakkını verdi! Rakiplerinin baş belası oldu!

Baş Belası adının hakkını verdi! Rakiplerinin baş belası oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların yeni dizisi Baş Belası, daha ilk iki bölümüyle başarısını kanıtladı. ATV’de yayınlanan dizi tekrar bölümleriyle dahi rakiplerini geride bırakmayı başardı.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 1 Temmuz Perşembe günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre perşembe gününün galibi ATV dizisi Baş Belası oldu.

Dün akşam ekranlarda Baş Belası’nın tekrar bölümü ile Kazara Aşk, Seksenler ve Kefaret dizilerinin yeni bölümleri vardı. Sosyal medya paylaşımlarında Baş Belası, yeni bölümleri yayınlanan tüm rakiplerini geride bırakarak tekrar bölümüyle gecenin birincisi oldu.

Baş Belası adının hakkını verdi! Rakiplerinin baş belası oldu! 7

Kısa sürede favori bir yapım haline gelen Baş Belası’nda başrolde yer alan İrem Helvacıoğlu ile Seçkin Özdemir yer alıyor. Aykırı iki karakterin arasındaki ilişkiyi polisiye tadında anlatan Baş Belası, hakkında yapılan 5.054 sosyal medya paylaşımıyla listenin ilk sırasında yer aldı.

Başrollerini Sude Zülal Güler ile Ümit Kantarcılar’ın paylaştığı Kazara Aşk dizisi ise gecenin ikincisi oldu. Koliba tarafından çekilen Star TV dizisi Kazara Aşk hakkında sosyal medyada yapılan paylaşım sayısı 2.048 oldu.

Hayranlarının büyük bir heyecanla beklediği TRT 1 dizisi Seksenler ise geceyi üçüncülükle kapattı. Yeni kadrosu, yeni formanı ve yeni hikayeleriyle uzun bir aradan sonra yeniden hayranlarıyla buluşan Seksenler dizisinin geri dönüşü hayranları arasında büyük bir sevinç yarattı. Sosyal medyada hakkında toplam 817 paylaşım yapılan Seksenler gecenin üçüncüsü oldu.

Fox TV’de yayınlanan Kefaret ise şaşırtmadı. Hem reytingleri hem de sosyal medya paylaşım rakamları oldukça kötü giden dizi hakkında yapılan paylaşım sayısı sadece 476’da kaldı.