Ana sayfa Sosyal Medya Murat Boz, Tuba Büyüküstün’le başrolü paylaştığı Another Self setinden ilk paylaşımı yaptı!

Murat Boz, Tuba Büyüküstün’le başrolü paylaştığı Another Self setinden ilk paylaşımı yaptı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / detay – Netflix için çekilen yeni dizi Another Self’in çekimleri başladı. Tuba Büyüküstün ve Murat Boz’un başrollerini paylaştığı dizinin setinden ilk fotoğraf sosyal medyaya düştü.

İlk kez bir dizide başrol oynayacak olan Murat Boz, Another Self dizisinden ilk fotoğrafı paylaşan isim oldu. Boz fotoğrafı “Action” yazarak ve kamera emojisi iliştirerek paylaştı.

Murat Boz’un paylaşımı hayranları arasında büyük heyecan yarattı. Hayranları yeni diziyi çok büyük bir heyecan ve merakla beklediklerini dile getirdi.

Murat Boz, Tuba Büyüküstün'le başrolü paylaştığı Another Self setinden ilk paylaşımı yaptı! 8

Another Self dizisinde başrolde yer alacak ismin Tuba Büyüküstün olacağı birkaç hafta önce açıklanmıştı. Ancak erkek oyuncunun kim olacağı belli değildi, kısa süre önce belli oldu. Rolü canlandıracak kişinin Murat Boz olduğu açıklandı. Bu karar izleyicilerin tepkisiyle karşılaştı. Tuba Büyüküstün gibi yetenekli bir oyuncunun yanında çok daha deneyimli ve başarılı bir oyuncu olması gerektiğini savunan izleyiciler, Murat Boz’un bu rol için çok zayıf kaldığını öne sürdü.

Murat Boz, Tuba Büyüküstün'le başrolü paylaştığı Another Self setinden ilk paylaşımı yaptı! 9

Ancak Murat Boz yeni rolü için çok heyecanlı. Tuba Büyüküstün’e uyum sağlamak için elinden geleceğini yapacağı da apaçık ortada. Boz bir süre önce gazetecilere yaptığı açıklamada “Daha önce dizilerde konuk oyuncu olarak yer aldım ama bu ilk başrolüm olacak. Bu proje bir başka benim için” demişti.

Another Self’in konusu şöyle:

Okul arkadaşı olan ve yakın dost olarak halen görüşen üç kadından birisi, ağır bir hastalığa yakalanır. Yaşanan bu üzücü durum sonrası üç kadının hayatında büyük değişiklikler meydana gelir.

Another Self’in önümüzdeki yıl Netflix’te yayınlanması bekleniyor.