Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel zirveye çengeli taktı! Hafsanur Sancaktutan ve Ahsen Eroğlu iddialı yükselişini sürdürüyor!

Hande Erçel zirveye çengeli taktı! Hafsanur Sancaktutan ve Ahsen Eroğlu iddialı yükselişini sürdürüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi ve oyuncular hakkındaki sosyal medya paylaşımlarını takip ederek trendleri raporlayan Adba TV’nin, 17-23 Mayıs haftasının en popüler kadın oyuncuları listesi yayınlandı. Listenin birincisi bir kez daha Hande Erçel oldu.

Gerçek hayattaki sevgilisi Kerem Bürsin’le başrolününü paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisinin yeni sezonu için geri sayımı sürdüren Hande Erçel hakkında hafta boyunca toplam 52.155 paylaşım yapıldı. Kerem Bürsin’le yaşadığı aşk ve yeni sezonun gümbür gümbür geliyor olması Hande Erçel’in sosyal medyanın en çok konuşulan kadın oyuncusu olmasını sağladı.

Hande Erçel zirveye çengeli taktı! Hafsanur Sancaktutan ve Ahsen Eroğlu iddialı yükselişini sürdürüyor! 7

Listenin ikinci sırasında ise Damla Sönmez var. Finale doğru yaklaşan Çukur’un Efsun’u hakkında o hafta 23.059 paylaşım yapıldı. İkinci sırada yer alsa da Damla Sönmez, birinci olan Hande Erçel’in bir hayli gerisinde kaldı. Çukur’da Efsun’la Yamaç’ın evliliği sosyal medyanın en çok konuşulanlarından biriydi.

Son Yaz dizisinin Yağmur’u Hafsanur Sancaktutan ise yükselişte. Haftayı üçüncü sırada kapatan genç oyuncu hakkında 22.604 paylayım yapıldı. Paylaşım sayısı, listenin ikincisi olan Damla Sönmez’e çok yakın. Bu da Hafsanur Sancaktutan’ın ne kadar iddialı olduğun bir göstergesi.

Maraşlı’nın Mahur’u Alina Boz ise biraz geride kaldı. 19.415 paylaşımla dördüncü sırada yer alan Alina Boz’un, Menajerimi Ara dizisinin parlayan yıldızı Ahsen Eroğlu’yla çok yakın olması dikkatlerden kaçmadı. Zira Ahsen Eroğlu hakkında yapılan paylaşım sayısı 19.074 ve Alina Boz’un çok çok yakınında.

Adba’nın listesinde Teşkilat’ta rol alan Deniz Baysan altıncı, Alev Alev’in Rüya’sı Dilan Deniz Çiçek yedinci, Son Yaz’da rol alan Funda Eryiğit sekizinci, Masumlar Apartmanı’nın Safiye’si Ezgi Mola dokuzuncu, Sadakatsiz’in Asya’sı Cansu Dere ise 10. oldu.