Ana sayfa Sosyal Medya Hayırdır, yeni bir dizi mi geliyor? Burak Deniz ve Alina Boz’dan sürpriz buluşma!

Hayırdır, yeni bir dizi mi geliyor? Burak Deniz ve Alina Boz’dan sürpriz buluşma!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Atv ekranlarında yayınlanan Maraşlı dizisi, hazırlık sürecinde büyük bir merak uyandırmış, tanıtımlarıyla izleyenlerin heyecanla bekledikleri bir dizi olmuştu. Özellikle Alina Boz ve Burak Deniz gibi iki genç ve başarılı ismi buluşturan dizi, başlarda ekranın çok konuşulan yapımları arasına girmeyi de başarmıştı.

TIMS&B Productions imzalı dizinin ilk bölümü 11 Ocak 2021 tarihinde ekrana gelmişti. Yönetmenliğini Arda Sarıgün’ün yaptığı dizinin senaryosunu Ethem Özışık ve Ercan Uğur kaleme alıyordu. İlk bölümlerde Maraşlı karakteri büyük bir gizem oluşturmaktaydı.

Hayırdır, yeni bir dizi mi geliyor? Burak Deniz ve Alina Boz'dan sürpriz buluşma! 8

Fakat giderek dizide bazı düğümlerin çözülmesi, gizemli tarafların ortaya çıkması, hikayede kimi eleştiri alan noktalardan sonra reytingler de düşmeye başladı.

Yine de Atv’nin arkasında durduğu yapım, 26 bölüm devam etmeyi başardı ve Temmuz ayında ekranlara veda etti. Müdavimleri bu karara çok üzülmüştü. Zira Burak Deniz ve Alina Boz, ekran uyumları çok konuşulan, çok beğeni toplayan ikili oldular.

Sette de iki oyuncunun çok iyi anlaştıkları, arkadaşlıklarını ilerlettikleri, yaptıkları sosyal medya paylaşımlarına yansıyordu. Bu ikilinin yine bir araya gelmesi, hatta bir filmde oynamaları ya da bir dijital projede buluşmaları, hala hayranlarının zaman zaman dillendirdiği bir durum.

Bu yoğun istekler bir yerlerde duyuldu mu bilinmez ama Alina Boz ve Burak Deniz’in geçtiğimiz günlerde bir araya gelmeleri ve yanlarında da Maraşlı’nın yönetmeni Arda Sarıgün’ün olması, iki oyuncunun hayranlarını pek bir heveslendirecek!

Hayırdır, yeni bir dizi mi geliyor? Burak Deniz ve Alina Boz'dan sürpriz buluşma! 9

Bu buluşmanın içinde sürpriz bir proje var mı ilerleyen günlerde göreceğiz ama bir araya gelmeleri bile hayranlarını sosyal medyada coşturmaya yetti! Yapımcılar bu iki ismi yakın zamanda bir projede yeniden buluşturursa şaşırmayın!

Bu arada Maraşlı’nın unutulmayan karakterleri Mahur ve Celal olarak çok yakıştırılan Boz ve Deniz’in dizileri Maraşlı’nın yurtdışına da satıldığı ve 8 Kasım’dan sonra Romanyalı izleyicilerle buluştuğunu da hatırlatmak gerek…