Ana sayfa Dizi Haberleri Kadir Doğulu mesajıyla mest ederken, Neslihan Atagül’e bir tebrik de Murat Dalkılıç’tan

Kadir Doğulu mesajıyla mest ederken, Neslihan Atagül’e bir tebrik de Murat Dalkılıç’tan

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlara en son Star TV’de yayınlanan Sefirin Kızı dizisiyle gelmişti Neslihan Atagül. Oyuncu, dizinin çekimleri sırasında geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle zor günler yaşamış ve doktorlarının da tavsiyesi nedeniyle dinlenmesi, tedavisi için diziyi bırakmıştı.

Atagül, eşinin de desteği ve sıkı bir diyet ile tedavisinde olumlu bir sonuç aldı. Hayranları onu yeni sezonda bir başka dizide görmek için bekledi ama Neslihan Atagül, şu sıralar dizilerden uzakta, internet üzerinden yayınlanan Hadsiz isimli dergisiyle meşgul.

Oyuncu, geçtiğimiz günlerde instagram hesabından Dubai’ye giderken uçaktaki görüntülerini yayınlamıştı. Dubai’ye bir ödül almaya gittiği de tören sonrasında ortaya çıktı.

Neslihan Atagül’ün DIAFA ödülünü aldığı törende giydiği kıyafet ise büyük beğeni topladı. Özgür Masur imzalı elbisesi ve saçındaki tacı ile oyuncu, hayranları tarafından sosyal medyada da övgülere boğuldu.

Kadir Doğulu mesajıyla mest ederken, Neslihan Atagül'e bir tebrik de Murat Dalkılıç'tan 9

Şıklığı ve zarafeti ile beğeni toplayan Neslihan Atagül, 5. kez düzenlenen törende “İnanın o kadar çok heyecanlıyım ki…Burada hava çok güzel, herkes çok şık giyinmiş. İnanılmaz misafirperversiniz. O yüzden mutluyum ve heyecanlıyım burada sizlerle olduğum için.” diye konuştu.

Kadir Doğulu mesajıyla mest ederken, Neslihan Atagül'e bir tebrik de Murat Dalkılıç'tan 10

Atagül’ün ödülünü ilk kutlayan eşi Kadir Doğulu oldu. Doğulu, “Keşke herkes benim gibi görebilse seni, güzel gönlünü, hür vicdanını, geleceğe dair ümitlerini… O  zaman bir değil, bütün ödülleri sana vermek isterlerdi. Tebrik ederim yetenekli ve güzel sevdiğim. Daha nicelerine” sözleriyle eşini instagram paylaşımıyla da kutladı. Neslihan Atagül de eşine “Seni seviyorum” yanıtıyla paylaşımını yaptı.

Atagül’ü kutlayan bir başka isim de yakın arkadaşlarından Şarkıcı Murat Dalkılıç oldu. Dalkılıç, “Hep böyle ışık saç kardeşim” notuyla Atagül’e tebriklerini iletirken Neslihan Atagül de “Birlikte saçalım o ışığı canımın içi” yanıtını verdi.

Kadir Doğulu mesajıyla mest ederken, Neslihan Atagül'e bir tebrik de Murat Dalkılıç'tan 11