Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya’dan çekimleri tamamlanan ‘sıra dışı’ diye tarif ettiği yeni dizisine veda mesajı

Hazal Kaya’dan çekimleri tamamlanan ‘sıra dışı’ diye tarif ettiği yeni dizisine veda mesajı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Kaya, uzun bir aradan sonra dizi setlerine Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli diziyle dönüş yaptı. 8 bölümden oluşan dijital dizinin çekimleri bir süredir yapılıyordu. Hazal Kaya sosyal medya hesabından çekimlerin tamamlandığını duyuran bir paylaşımda bulundu.

En son 2017-2019 yılları arasında yayınlanan Bizim Hikaye isimli dizide Filiz karakterine hayat veren, geride bıraktığımız sezon Menajerimi Ara dizisine konuk olarak katılan, ayrıca geçen yıl Benden Ne Olur isimli sinema filminde yer alan Hazal Kaya, tekrar dizileri dönüş yaparak hayranlarını mutlu etti.

Hazal Kaya'dan çekimleri tamamlanan 'sıra dışı' diye tarif ettiği yeni dizisine veda mesajı 10

Selahattin Paşalı ile başrolde buluşan ünlü oyuncu, Esra karakterini canlandırdı. 1930’lu yıllarda geçen hikaye için imajını da yenileyen oyuncu, dizi için sıra dışı bir proje olduğu değerlendirmesi de yapmıştı.

Hazal Kaya'dan çekimleri tamamlanan 'sıra dışı' diye tarif ettiği yeni dizisine veda mesajı 11

“İzlemek için de izlemeniz için de deli gibi sabırsızlanıyorum” diye konuşan ünlü oyuncunun Netflix’te yayınlanacak dizinin çok farklı bir yapım olduğuna yönelik sözleri de dikkat çekmişti.

Hazal Kaya'dan çekimleri tamamlanan 'sıra dışı' diye tarif ettiği yeni dizisine veda mesajı 12

Hazal Kaya, instagram hesabından hem diziden fotoğraflar paylaştı hem de çekimleri tamamladıklarını duyurdu. Oyuncu mesajında ise şöyle yazdı:

“Rüya gibi, ödül gibi bir setin son günüydü bugün. Başa sarıp tekrar yaşamak isteyeceği kaç seti olur bir oyuncunun bilmiyorum. Hem işe hem de birbirine böyle özenle, hassasiyetle yaklaşan koca bir set dolusu insanı ancak sen bir araya getirebilirdin @emrecsahin Esra’yı bana emanet ettiğin için çok teşekkür ederim! Canım @selahattinpasali @yaseminszawlowski #tansubicer !Çok seviyorum! İyi ki… kamera arkası ve önündeki canım ekip! Hemen kavuşmak üzere!”

Hazal Kaya'dan çekimleri tamamlanan 'sıra dışı' diye tarif ettiği yeni dizisine veda mesajı 13