Ana sayfa Dizi Haberleri Selman Nacar’ın yönetmenliğini yaptığı İstanbul Ansiklopedisi dizisi izleyicileri çok etkileyecek!

Selman Nacar’ın yönetmenliğini yaptığı İstanbul Ansiklopedisi dizisi izleyicileri çok etkileyecek!

tarafından ker_def

İstanbul Ansiklopedisi isimli yeni dizi projesinin Netflix’te ne zaman ekrana geleceği henüz net olarak bilinmese de heyecanla beklediğini belirtmek gerekiyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Canan Ergüder, Helin Kandemir, Müjde Ar, Nezaket Erden, Kaan Miraç Sezen, Tolga Tekin gibi dikkat çekici isimler bulunuyor.

Tims&B Productions’ın geçtiğimiz aylarda sete çıkan yeni Netflix projesi ‘İstanbul Ansiklopedisi’nin senaryosunu ve yönetmenliğini üstlenen başarılı isim Selman Nacar da elde ettiği başarılarla dikkatleri çekiyor.

Ünlü yönetmen, 43.İstanbul Film Festivali’nde ‘En İyi Yönetmen’ ödülünü kazandı.

Selman Nacar'ın yönetmenliğini yaptığı İstanbul Ansiklopedisi dizisi izleyicileri çok etkileyecek! 7

Selman Nacar’ın yönetmenlikle birlikte senaryo, kurgu ve yapımcılığını da üstlendiği ‘Tereddüt Çizgisi’ aynı zamanda En İyi Kadın Oyuncu ve FIPRESCI ödüllerinin de sahibi oldu. Tereddüt Çizgisi filmi ile en iyi kadın oyuncu ödülünü alan isim ise başarılı oyuncu Tülin Özen oldu.

Tims&B Productions’ın yapımını, Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yapımcılığını üstlendiği ve Selman Nacar imzası taşıyan ‘İstanbul Ansiklopedisi’ dizi projesi de yönetmenin bu başarısı sonrasında yeniden gündeme geldi.

İstanbul Ansiklopedisi dizisinin yakında Netflix’te izleyiciler ile buluşması bekleniyor.

Dizi, farklı kuşaklardan gelen, farklı kültürel atmosferlerde yetişmiş; istekleri, sırları, yalanları bambaşka olan ve birçok zıtlıklar barındıran Nesrin ile Zehra’nın hikayesine odaklanıyor.